Ako si dokonale oddýchnuť? Tipy na 5 wellness hotelov na Slovensku

Blíži sa leto a vy už plánujete dovolenku na Slovensku? Hovoríte si, že už je najvyšší čas na oddych? Máme pre vás tipy na dokonalý relax. Netreba chodiť ďaleko. Na Slovensku máme top wellness hotely. Vybrali sme pre vás 5 v rôznych končinách.

  1. Hotel Partizán – luxusný wellness pre malých i veľkých

Pokukujete po dovolenke a turistike v Nízkych Tatrách? Doprajte si dávku luxusu a zvoľte ako základňu 4-hviezdičkový hotel Partizán, ktorý ponúka nadštandardné ubytovanie na Táloch. Zajazdite si na koni, vybláznite sa v bikeparku, zahrajte si golf, doprajte si balneoterapiu, spa rituály, telové a tvárové ošetrenia alebo slnečné spa. Rodiny s deťmi poteší zóna Aqua Kids. V Panorame, Tálskej bašte a Loveckej reštaurácii si môžete pochutnať na jedlách domácej i zahraničnej kuchyne, poľovníckych špecialitách, či dobrôtkach z grilu, a k tomu všetkému vám bude hrať živá hudba.




  1. Holiday Park Orava – veľký rezort plný možností

Túžite po oddychu v regióne Orava? Dávame vám do pozornosti 3-hviezdičkový rezort v Dolnom Kubíne. Stavte na relax uprostred malebnej prírody Chočských vrchov. Rezort poskytuje príjemné a pohodlné ubytovanie v Hoteli Orava, Apartmánoch Garden House a v Bungalovoch Srňacie. Výber je len na vás. Na hostí tu čaká dvojpodlažný altánok, letná terasa, grilovačky, luxusný wellness so saunovým i vodným svetom a široké možnosti športovania.




  1. Hotel Diery – skvelá poloha, jedlo i wellness

Láka vás ubytovanie v Terchovej a Malej Fatre? Potešíme vás, v týchto čarovných končinách nájdete 3-hviezdičkový hotel Diery Jeho hodnotenia hovoria samé za seba. Super poloha, úžasné jedlo, milý a ústretový personál. V nádhernom prostredí obľúbených Jánošíkových Dier. Cez deň si môžete „naložiť” turistiky, koľko len zvládnete. No a večer vás bude čakať regenerácia vo wellnesse s troma saunami, dvoma vírivkami a masážami, kde si môžete užiť súkromný relax len vo dvojici alebo iba rodinní členovia. Súčasťou hotela je aj známa a vychýrená Terchovská Koliba. Pochutíte si tu na poctivej domácej kuchyni podľa starých receptov.




  1. Horský hotel Fuggerov dvor – dokonalý rodinný relax v lone prírody

Tento 3-hviezdičkový hotel nájdete v obci Selce, neďaleko Banskej Bystrice. Ponúka relax v malebnom horskom prostredí pre rodiny s deťmi. Štýlové ubytovanie s výhľadom, tradičnú slovenskú kuchyňu so špecialitami miestnych kuchárov, moderné wellness centrum, multifunkčné ihrisko, minifarmu so zvieratkami a v okolí možnosti na turistiku i cykloturistiku.




  1. Wellness hotel Patince – relax, zábava a family friendly

Zavítajte na juh Slovenska, do rekreačne známej obce. V Patinciach nájdete luxusný 4-hviezdičkový wellness hotel. Vychutnať si tu môžete špeciálne spa procedúry, bazénový svet s termálnou vodou, aqua aerobic, či plážový volejbal. O deti bude postarané prostredníctvom animačných programov. No a ak si chcete dopriať aj po gastronomickej stránke, prídete si na svoje pri kulinárskych špecialitách, regionálnych aj zahraničných.


Tak čo, padol vám niektorý z vyššie zmienených hotelov do oka? Pokiaľ ste sa stále finálne nerozhodli, navštívte portál Hauzi s najväčšou ponukou ubytovania na Slovensku. Vyše 3000 hotelov, penziónov, chát, či chalúp…