Ako na dôkladné zabezpečenie domácnosti pred zlodejmi?

Aj keď je tento rok všetko inak a necestujú všetci, stále je dôležité zabezpečiť si vlastné bývanie proti vlámaniu. Využiť na to môžete niekoľko spôsobov.

My vám ale predstavíme tie dva najdôležitejšie a najúčinnejšie.

​EZS a jej výhody

Podstatnou a nepodceňovanou výhodou modernej EZS (elektrickej zabezpečovacej signalizácie) je odstrašujúci účinok. A to nielen vďaka hluku. Ak je poplašný systém už zvonku viditeľný (napríklad vďaka červenému výstražnému svetlu), bráni to páchateľom v pokusoch o vlámanie. Táto preventívna ochrana je v prvom rade veľmi účinná pri predchádzaní poškodeniu vstupov.

Ak sa pri pokuse o vlámanie spustí akustický alarm, zlodejov to zvyčajne zneistí a zdržia sa ďalších aktivít. Páchateľom v podstate ide o to, aby mohli pôsobiť čo najmenej rušivo a nepútali žiadnu pozornosť. Ak zaznie poplašný systém, je to nemožné! Ochráňte preto svoj domov nielen počas letných dovolenie kvalitnou elektrickou zabezpečovacou signalizáciou aj vy a budete môcť pokojnejšie spávať.

​Výkonný kamerový systém, na ktorý sa môžete spoľahnúť

Ďalším dobrým spôsobom ochrany majetku je aj kamera. Zaznamenáva všetko, čo sa deje v jej zornom poli. Takže si to môžete pozrieť a sledovať live (cez aplikáciu), aj keď nie ste doma. Tiež rozpozná každý pohyb a môže vás včas na nebezpečenstvo upozorniť.

Vyberte si tieto spoľahlivé kamerové systémy z Košíc aj vy a o váš domov bude postarané. Nezabudnite na záver, že účinné ochranné opatrenia proti vlámaniu by mal vždy naplánovať a nainštalovať odborník.

Zdroj obrázka: Andrey_Popov/Shutterstock.com