Ako potešiť pravého fanúšika Game of Thrones?

Vianoce sú bezpochyby obdobím lásky a šťastia, keď sa celá rodina zíde u jedného štedrovečerného stola. Ale než sa k tejto obľúbenej činnosti, ktorá tvorí podstatu Vianoc, dostanete, je potreba si prejsť náročným výberom darčekov. A tým sa myslia vianočné nákupy, pretože obdariť fanúšikov amerických seriálov sa môže zdať naozaj ťažké. Ak však máte tie správne tipy, hravo to zvládnete.

Mnoho možností v online svete nákupov

Game of Thrones sa stal svetovou senzáciou v roku 2011, keď produkcia HBO vypustila prvú, veľmi úspešnú sériu. Seriál skončil pred viac ako rokom a pol, a aj keď so samotným koncom nebola väčšina fanúšikov veľmi spokojná, nepoprú, že je to stále ich najobľúbenejší seriál. Ak máte medzi vašimi známymi nadšenca tohto dobrodružno-fantastického seriálu, chcelo by to pod stromček niečo tematické. Výhodou je, že predmety s touto tematikou sú dnes zamerané na všetko možné:


  • doplnky do domácnosti,

  • riad,

  • spoločenské hry,

  • figúrky,

  • oblečenie.


Výber je naozaj pestrý, a tak zaručene nájdete ten najlepší kúsok, či už pre rodinného

príbuzného, alebo priateľa. Nikdy nie je na škodu pozrieť si recenzie a dať tak na rady

spokojných užívateľov. Darčekovú tému pokojne nadhoďte nenápadne v konverzácii a hneď

budete mať ďalší tip. Medzi obľúbené voľby patrí limitovaná edícia

štamprlíkov, Funko POP figúrky či užitočné diáre a zápisníky s motívom Game of Thrones.


Sústreďte sa na to, čo má rád/rada

Fandí Daenerys alebo Johnovi Snowovi? A ktorú sériu má najradšej? Podľa osobných preferencií sa vyberá najlepšie. Ak váš obdarovaný napríklad nemusí karty a iné zábavné hry, potom by bolo vhodnejšie zvoliť predmet z kategórie módy alebo domácich doplnkov, pretože tie sa hodia vždy. Aj tu je sortiment pomerne pestrý, takže pre vás nebude výber taký ťažký.


A ak by vás náhodou prešla chuť na bytové doplnky a oblečenie, stavte na istotu a kúpte knižky. Tie totiž nikdy nesklamú. Práve na nich bol totiž celý seriál postavený.


Zdroj obrázka:

New vision / Shutterstock.com