Hľadáte jazykový kurz? Poradíme vám pri výbere

Hovoriť aspoň jedným z cudzích jazykov sa dnes už považuje za samozrejmosť. Klasická výučba v škole však často stačí len na získanie základov. Ak sa potrebujete v niektorom z cudzích jazykov zdokonaliť alebo sa túžite naučiť aj iný, sú tu rôzne formy jazykových kurzov.

Čo vám prinesie jazyková škola

Jazykové školy ponúkajú viacero foriem kurzov. Vybrať si tak môže každý podľa svojich časových aj finančných možností. Aj jazyková škola v Žiline ponúka kurzy pre deti, študentov a dospelých. Na výber máte skupinové kurzy podľa úrovne vašich znalostí, kde sa okrem získavania nových vedomostí budete venovať aj konverzácii. Jazyková škola Žilina vás pripraví tiež na štátnice alebo na pracovný pohovor v anglickom jazyku. Pre pracujúcich je tu možnosť navštevovať večerné kurzy.

Ak sa chcete naučiť cudzí jazyk používať naozaj plynule, najlepšou voľbou sú jazykové pobyty v zahraničí. Intenzívna výučba a prax priamo „ v teréne“ s ľuďmi, pre ktorých je cudzí jazyk materským, vám pomôžu získané poznatky ihneď vyskúšať. Na jazykovom pobyte navyše získate nových priateľov a množstvo nezabudnuteľných zážitkov.

Angličtina online?

Ak vás od všetkých predchádzajúcich možností odrádza nedostatok času, máme riešenie aj pre vás. V ponuke jazykovej školy nájdete tiež kurzy angličtiny online. Online sa môžete naučiť aj nemecky a francúzsky. Kurzy angličtiny online vás budú v porovnaní s bežným kurzom stáť o niečo menej, takže ušetríte. Na absolvovanie kurzu budete potrebovať len notebook s kamerou, mikrofónom a reproduktorom.

Tak ako v bežnej ponuke, aj angličtina online ponúka výber typu kurzu. Môžete si zvoliť kurzy na rôznej jazykovej úrovni, skupinové či konverzačné kurzy alebo si zaplatíte individuálny kurz. Každý typ má svoje výhody aj nevýhody. Skupinové kurzy zamerané na konverzáciu vám pomôžu lepšie aplikovať získané poznatky v praxi. Na individuálnom kurze budete mať naproti tomu vyučujúceho len pre seba a budete sa môcť kedykoľvek niečo opýtať. Výber záleží len na tom, čo presne od výučby očakávate.

Zdroj obrázka:Maxx-Studio/Shutterstock.com