Slúchadlá EarPods sú stávkou na kvalitu

Zabudnite na štandardný model slúchadiel, EarPods sú prispôsobené priamo tvaru vášho ucha. Táto konštrukcia tak ponúka ich vlastníkovi komfort, stabilitu a pevné držanie, v dôsledku čoho vôbec nevypadávajú. Okrem toho prinášajú aj plnohodnotný zážitok z počúvania a vyzdvihujú tým kvalitu zvuku, ktorá je porovnateľná s akýmikoľvek špičkovými typmi slúchadiel.

Jednoduché na manipuláciu, inovatívne skonštruované a s možnosťou kompatibility s viacerými produktmi Apple s konektorom Lightning. Či už vlastníte iPhone šiestej generácie, iPad Pro alebo iPod touch, s originálnym produktom od spoločnosti Apple možno hovoriť o stávke na istotu s prísľubom vysokej kvality zvuku a nenáročného používania.

Rozdielnosť v konštrukcii

Slúchadlá v bielej farbe, ktorá je typická pre produkty Apple, sú dizajnovým kúskom. Rozdiel v samotnej konštrukcii nie je však len bezvýznamným odlíšením sa od konkurencie, v tomto prípade totiž spĺňa svoj účel a pozdvihuje ich kvalitu. Tvarovanie prispôsobené ľudskému uchu v porovnaní s bežnými štupľami pevnejšie drží, nijako tým však ich vlastníka slúchadlá neobmedzujú. EarPods totiž vôbec netlačia, nevypadávajú a navyše sa aj pohodlne nosia.

Rýchle a jednoduché ovládanie

Ovládač zabudovaný priamo v slúchadlách výrazne zjednodušuje hneď niekoľko úkonov. Okrem klasického nastavenia hlasitosti nie je problematické ani prepínanie jednotlivých hudobných skladieb, no úplne jednoducho s týmto ovládaním dokonca aj prijmete či zrušíte hovor. S mikrofónom nebude nutnosť mať dokonca smartfón ani v tesnej blízkosti.

Oceniteľná kvalita zvuku

Úlohou EarPods je minimalizovanie strát a umožnenie maximálneho zvuku. A presne podľa toho sú aj reproduktory prispôsobené. Vďačné sú však aj hlbšie basy, ktoré vyzdvihujú celkový zážitok z počúvania.

EarPods sú vítaným spracovaním slúchadiel, ktoré sa príjemne nosia a ich vlastníka neobmedzujú. Veľmi rýchlo si na ne zvyknete a po čase nadobudnete pocit, akoby ste ich ani nemali. Okrem zaujímavého dizajnu je však dobrým krokom vpred aj ich spracovanie a slušná kvalita zvuku, čo potvrdzuje, že aj v súčasnosti výrazne zatieňujú konkurenciu.

Zdroj obrázka:

Flamingo Images / Shutterstock.com