Vyžehlite svoju pleť do dokonalosti

Krása je dnes pojmom, ktorý sa skloňuje na každom jednom mieste a vek, ktorý ju ovplyvňuje pritom nemusí zohrávať žiadnu veľkú úlohu. Veď ženy 20. storočia často vyzerajú lepšie ako ich mladšie kolegyne. Pomáha im v tom moderná kozmetika a dôkladná starostlivosť o pleť a celé telo, bez toho, aby museli na všetko minúť celú svoju výplatu. 

Veda sa vyvíja skokmi a hranice prekračujú veľmi jednoducho. Spomalenie starnutia je tak dostupné všetkým, bez rozdielu veku a finančných možností. Vývoj nových surovín vám umožňuje vytvárať účinné nástroje starostlivosti o pleť, ktoré nezničia váš rodinný rozpočet. Čím to je?

Vyrovnať sa s vráskami vám pomôže galvanická žehlička

Ak sa na pokožke objavia prvé menšie alebo väčšie príznaky starnutia alebo hlbšie vrásky, výber masáží pomocou moderného zariadenia na omladenie a regeneráciu pleti je naozaj múdre rozhodnutie. Takéto prístroje sú navrhnuté pre domáce použitie, majú prijateľné ceny v porovnaní s profesionálnymi kozmetickými službami a výsledok je ohromujúci.

Okrem toho šetríte čas a poskytujete si prvotriednu starostlivosť vtedy, keď je to pre vás výhodné. Moderná galvanická žehlička a podobné zariadenia v kombinácii s kvalitnou kozmetikou vám tak poskytujú účinok porovnateľný s výsledkami faceliftu, pričom sa vyhýbate bolesti, rizikám a dlhým dobám potrebným na zotavenie po zákroku.

Ušetrite tiež nemalé peniaze na návštevách kozmetických salónov a kozmetológov a procedúry omladenia môžete vykonávať vo vhodnom čase pre vás!

Omladzovacie zariadenia pokožky, ako je spomínaná galvanická žehlička, sa veľmi ľahko používajú a ich hygiena je vyššia ako hygiena profesionálnych modelov. Okrem dokonalého účinku a výsledku je tu tiež zaručená aj bezpečnosť a maximálna spokojnosť klienta.

Vyskúšajte peptidy?

Dobrým doplnkom k žehličke na vrásky môžu byť aj peptidy. Sú to spravidla syntetizované proteínové zlúčeniny pozostávajúce z aminokyselín. Tieto molekuly sú schopné preniknúť do hlbších vrstiev kože a ovplyvňovať aktivitu jej buniek. Regulujú funkcie nových aj zrelých buniek a spúšťajú procesy obnovy a omladenia.

Peptidy stimulujú syntézu kolagénových a elastínových vlákien, ktoré sú zodpovedné za elasticitu a plasticitu epidermy. Okrem toho majú regeneračné funkcie.

Čoho je peptidová kozmetika schopná?

Prostriedky s peptidmi v kompozícii sa často nazývajú kozmetikou budúcnosti a z dobrého dôvodu. Pomáhajú zlepšovať kvalitu pokožky, zvyšujú jej pružnosť a pevnosť, posilňujú obranné mechanizmy a stimulujú regeneračný proces.

Výsledkom je, že pleť vyzerá mladšia, vrásky sú menej viditeľné a oválny povrch tváre je ostrejší.

Ďalšou výhodou kozmetiky s peptidmi je to, že sa dá použiť takmer bez obmedzenia - kedykoľvek počas roka, dňa alebo večera. Ak hovoríme o veku, odporúča sa používať od 25 rokov, pretože kozmetika s peptidmi tiež zabraňuje starnutiu.

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek z vyššie spomenutých spôsobov omladenia, výsledok je viditeľný a ľahko dosiahnuteľný, o čom sa najlepšie ale presvedčíte v praxi.

Zdroj obrázka: Tinatin/Shutterstock.com