Ako pohodlne a dokonale povysávať

Vravíte si, že vysávanie nikdy nemôže byť pohodlné? A že aj po niekoľko hodinovom vysávaní vždy nájdete v dome nečistotu? S bežným vysávačom to tak je. Ak však chcete povysávať dokonale, bez ohnutého chrbta a vláčenia ťažkého vysávača, zabezpečte si centrálny vysávač.
1.Centrálne vysávanie je mimoriadne pohodlné. Nemusíte totiž vláčiť žiadny ťažký vysávač a netrápite sa jeho presúvaním a zdvíhaním, ak sa snažíte dosiahnuť napríklad na plafón. Centrálny vysávač disponuje ľahkými sacími hadicami potrebnej dĺžky a tak dosiahnete prakticky všade.
2.Vysávanie už viac nebude hlučné! Keďže centrálny vysávač sa spravidla inštaluje do technickej miestnosti, garáže, či suterénu, hluk pri vysávaní vôbec nevnímate.
3.Povysávate dokonale. Zmiznú aj tie najmenšie smietky. Centrálny vysávač, na rozdiel od bežného typu vysávača, prach nevíri. Jednoducho ho mimoriadnou sacou silou vťahuje bezo zvyšku do hadice.
4.S centrálnym vysávačom už neohrozujete svoje zdravie. Vo všeobecnosti by ľudia trpiaci alergiami na prach, či roztoče, nemali vysávať vôbec. No dobre vieme, že to nie je možné. S centrálnym vysávačom však povysávate aj všetky mikro nečistoty, roztoče a baktérie. Pri vysávaní ich nevírite, a preto ich ani nevdychujete.
5.Ušetríte čas. Centrálne vysávače sú približne dvakrát výkonnejšie, ako bežné vysávače. Nemusíte teda opakovane vysávať jedno miesto a povysávate omnoho rýchlejšie.