Sú tričká s motívom len pre deti?

Detské oblečenie sa vyznačuje tým, že je čo najfarebnejšie a znázorňuje rôzne motívy, či už ide len o nejaké abstraktné čiary alebo o postavy z rozprávok či z filmov. Niektorí dospelí sú toho názoru, že takýto typ oblečenia patrí skutočne len deťom. Potom je tu druhá strana, ktorá nevidí nič zlé na tom, ak si aj dospelý človek oblečie tričko s motívom.

Oblečenie tvorí dotvára náš charakter. Móda nie je len niečím, čo sa nás netýka. To, ako sa obliekame o nás veľa prezrádza. Vyjadruje to našu povahu, správanie a možno aj myslenie. Nie nadarmo sa hovorí veta: Ukáž mi ako sa obliekaš, a ja ti poviem, aký človek si. Prečo by sme sa nemali hanbiť nosiť veci s potlačou?



  1. Potláčame to, čo sa páči nám

Ľudia zvyknú mať tendenciu riešiť, čo si ľudia okolo nich myslia. Preto si napríklad muž nedá veselé ponožky alebo vzorovanú polokošeľu. Niekde podvedome vie, že sa možno nestretne s pochopením a tak si ráno neoblečie to, čo by chcel. Je to škoda. Tým, že potláčame to, čo sa nám skutočne páči, bojujeme sami so sebou.

  1. Móda sa stále mení

To, čo bolo trendy pred desiatimi rokmi sa dnes už vôbec nenosí a to, čo bolo kedysi považované za módny prepadák je dnes v kurze. Móda sa veľmi rýchlo mení a vyvíja. Prečo si teda neobliecť tričko s motívom obľúbenej postavy? Možno to tak o mesiac alebo o rok budú nosiť všetci.

  1. Oblečenie nám má prinášať radosť

Oblečenie je niečo navyše, niečo v čom sa máme cítiť dobre a pohodlne. Oblečenie nám má prinášať radosť. Ak vám prináša radosť to, že si oblečiete pánske tričko s motívom superhrdinu, nie je jediný dôvod, prečo by ste si ho obliecť nemali. Počas dňa sa stretávame s toľkými negatívnymi informáciami a ak vám vie taká maličkosť, akou je oblečenie, zlepšiť náladu, nemáte prečo ráno váhať.

Zdroj obrázku: AleksSafronov / Shutterstock.com