Transformers sú nestarnúca klasika, ktorá vždy poteší

Lámete si aj vy hlavu s vianočnými darčekmi? Každý rok je sortiment pestrejší, a tak je stále ťažšie nájsť ten správny darček pre vaše dieťa. Svet už totiž obletel nejeden trend, od Avengers až po Batmana či Supermana. Ak ale superhrdinovia a bojovníci proti zlu nie sú tým pravým pre vášho syna, skúste presunúť pozornosť na Transformerov, a teda robotov, čo sa vedia transformovať na akýkoľvek dopravný prostriedok.

Filmy, komiksy, čo len chcete

Akčný sci-fi film Transformers sa na scéne objavili pred viac ako desiatimi rokmi, keď filmové spoločnosti priviedli k životu hovoriace autá zo susednej planéty, ktoré sa znenazdania objavili na tej našej. Tento príbeh si okamžite získal fanúšikov po celom svete, čím vzápätí vznikla samostatná séria. Ale vedeli ste, že bola inšpirovaná podľa figúrok? A tie sa objavili v nasledujúcich filmoch:

  • Transformers,

  • Transformers: Pomsta porazených,

  • Transformers 3: Odvrátená strana mesiaca,

  • Transformers: Zánik,

  • Transformers: Posledný rytier,

  • Bumblebee.


Najobľúbenejším prvkom tejto filmovej série sú práve akčné figúrky. Ak vám to v tejto chvíli nič nehovorí, nezúfajte. Akčné figúrky sú v podstate niečo ako Barbie figuríny, akurát pre tých, čo majú radi robotické autá a kamión, nazývané Transformers. Zameriavajú sa na originálne hlavné postavy, ako je napríklad Optimus Prime. Hodia sa každému vernému fanúšikovi tejto ságy.


Každá postava má niekoľko prevedení

Výber je v tomto smere naozaj široký, pretože väčšina postav má vlastné edície a každá z nich má rozdielny design. Napríklad Optimus Prime je dostupný vo viac ako troch kolekciách, a to Deluxe, Ultra a klasická verzia so Sky Turbine. V týchto prevedeniach môžete nájsť napríklad aj figúrku Bumblebee. Postupne si tak vaše dieťa môže vytvárať svoju vlastnú, hodnotnú zbierku.


Zdroj obrázka:

Maksim Shmeljov / Shutterstock.com