Ak chcete zažiariť každý deň, kúpte si na tričká tlačiareň

Nakoľko sa móda každým jedným dňom mení, byť trendy a originálny s tým, čo aktuálne v šatníku máme, nie je vždy jednoduché. Avšak, pokiaľ spojíte svoje kreatívne nápady s univerzálnym prístrojom na potlač textilu, zažiariť každý deň nebude pre vás už len nesplnený sen.

Realita plná krásnych detailov a dokonalej tlače sa o vytvorenie nových kúskov vo vašom šatníku postará veľmi rýchlo. Stačí si vybrať motív a použiť na potlač textilu alebo iného špecifického materiálu univerzálny termolis.

Ako funguje termolis?

Využitie a princíp klasickej atramentovej alebo laserovej tlačiarne asi veľmi dobre všetci poznáte. Špičkovým tlačiarenským zariadením je aj termolis, ktorý už podľa názvu, pracuje s teplom a tlakom. Rozdiel je v tom, že použitým materiálom nie je iba papier, ale aj rôzne iné materiály a predmety.

Presne tak, na termolise môžete, vďaka špeciálnej technológii profesionálnej sublimácie, potlačiť nielen tričká, šiltovky a rôzne iné textilné predmety, ale aj hrnčeky, puzdra na mobily a iné podobné predmety, ktoré sa často využívajú aj na propagáciu veľkých firiem.

Ide o prenos obrazu pomocou tepla a tlaku aj na také umelé materiály, ako je polyester alebo polypropylén. Samozrejme, závisí aj od typu termolisu a tepelného rozsahu.

Výhody a využitie termotransferovej tlače

Termolis úspešne používajú veľkí výrobcovia textilu a porcelánu, fotografické štúdiá, reklamné agentúry a iné významné inštitúcie. Sú však ideálne aj pre potreby malých podnikateľov. A ak sa vám táto myšlienka zdá príjemná tiež, pred výberom vhodného zariadenia si zistite jeho klasifikáciu a špecifiká použitia.

Správny výber je predsa základ úspešného a efektívneho využitia v každom jednom smere.

Zdroj obrázka:PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock.com