Ako si vyrobiť štýlové veci zo starého oblečenia?

Ak máte zlatú kreditnú kartu, ktorú stále niekto dopĺňa, vyzerať štýlovo a moderne, je veľmi jednoduché. S priemernou mzdou už váš šatník až tak originálny a bohatý byť nemusí. A vaše sny o trendovom oblečení sa veľmi rýchlo rozplynú. Avšak, nemusí to byť až tak celkom pravda, ak viete, ako premeniť nemoderné, staré nudné veci na štýlové šaty ženy z módneho časopisu.

Inšpirujte sa našimi tipmi a o originálne oblečenie nebude núdza. 

Krátke šaty z trička

Móda je v dnešnej dobe benevolentná a žiadne striktné pravidlá sa pri nosení vami obľúbených kúskov dodržiavať nemusia. Preto si môžete urobiť krásne šaty aj z originálneho trička s potlačou. Stačí si zvoliť k nemu správnu obuv, krátke šortky, vhodný účes, parfum a môžete sa vybrať do mesta.

Sukňa

Z nohavíc, džínsov, blúzok, dlhých širokých šortiek si môžete vytvoriť novú sukňu tiež. Áno, dokonca aj s prednými a zadnými vreckami. Vybraté oblečenie rozložte pozdĺž starých švov a strany spojte podľa akéhokoľvek štýlu.

Doplnky do domácnosti

Zo starého oblečenia nemusí byť ale iba odev. Z použitých kúskov si môžete vyrobiť zásteru, obal na mobil, prestieranie na stôl či krásnu tašku. Deka, závesy alebo batoh na cesty môžete vyskúšať tiež. Stačí si nájsť na najlepšie tipy čas a postupovať presne podľa zadania.

Ak vám naopak urobí radosť niečo nové, zaujímavé pánske tričko je správna voľba pre každého moderného muža.

Váš šatník nemusí byť plný len značkového oblečenia, občas je vhodné doplniť ho o kúsky, ktoré vás pobavia, rozjasnia a naladia na každý jeden deň. No a k tomu sa stačí inšpirovať a nakupovať v správnych obchodoch.

Zdroj obrázka: Roman Samborskyi/Shutterstock.com