Darčekové kupóny: Odmena, ktorá zamestnancov skutočne poteší

Rok 2018 sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza pre mnohých najobľúbenejšie obdobie – Vianoce. Pre zamestnancov to znamená dokončenie rozpracovaných projektov, lov na darčeky a očakávanie vianočných prémií. Zamestnávatelia však musia riešiť minimálne o jednu otázku navyše: „Čím odmeniť svoj tím za dobré výkony počas celého roka?“ Jedným z najlepších riešení sú darčekové kupóny. Aké výhody prinášajú?
1.Výhody darčekových kupónov
Darčeky na pracovisku niekedy majú aj neželaný efekt – kolegovia si môžu navzájom zazlievať, že jeden dostal lepší darček ako iný. Darčekové kupóny tento problém vyriešia – každý dostane to isté, ale sám rozhodne o tom, či tieto poukazy vymení za pobyt v hoteli, kurz pre začínajúcich grafikov alebo oblečenie. A práve to je ďalšia obrovská výhoda darčekových kupónov – obdarovaný si sám vyberie nielen čo, ale aj kedy. Práve toto rozhodovanie dáva priestor individualite každého zamestnanca. Navyše zamestnávatelia ocenia jednoduchú administratívu spojenú s objednaním darčekových kupónov a účtovníctvom s nimi spojeným.
2.Darčekové poukážky v špeciálnom balení 
Zaujíma vás, v akej výške si môžete darčekové kupóny objednať? Štandardne ide o poukážky v hodnote 2, 5, 10 a 20 €. Ak máte záujem o iné hodnoty, radi vám vyhovieme a vyrobíme vám darčekové kupóny v akejkoľvek hodnote od 2 do 30 €. A je už len na vás, či ich chcete mať viazané v praktickej knižke alebo ich darovať navoľno. Na požiadanie je možné aj špeciálne darčekové balenie, personalizované venovanie, logo či meno zamestnanca.
3.Darčekové kupóny aj pre klientov
Okrem zamestnancov môžete darčekovými poukazmi vyjadriť vďaku aj svojim klientom. Nemusíte sa spoliehať na hod mincou pri výbere, či partner pije biele alebo červené víno. Nepridáte sa k ďalším, ktorí významnému partnerovi pošlú darčekový kôš a urobia jeho kanceláriu nepriechodnou. Jednoducho ho potešíte darčekovými kupónmi – obdarovaný sa sám rozhodne, či za ne zoberie rodinu na večeru, užije si s manželkou relax vo wellness hoteli alebo sa pôjde zohriať k moru. Máte takmer stopercentnú istotu, že tento darček nezapadne prachom na poličke a obdarovaný si tento prezent zapamätá.