Pančuchové nohavice so vzormi - doplnok k outfitu v štýle grunge

Milujete voľnosť a komfort? Máte radi nonšalantné oblečenie? Vyberte si pôsobivé pančuchové nohavice so vzormi, ktoré dodajú vášmu outfitu grunge nádych. Pozrite si, ktoré vzorované pančuchové nohavice sú teraz najmódnejšie a ako s nimi vytvoríte outfity s pazúrikom na rôzne príležitosti.

Pančuchové nohavice so vzorom – k čomu sa hodia?

Pančuchové nohavice so vzorom ponúkajú širokú škálu zaujímavých modelov, z ktorých si môžete vybrať. Nie sú to len jemné bodkované pančušky či obľúbené sieťované pančuchy, ale aj tie s originálnym dizajnom - s geometrickými motívmi alebo imitujúce vysoké ponožky.

Pančuchové nohavice so vzorom môžu byť skvelým doplnkom k Vašim štylizáciám v teplejších mesiacoch. Hrubšie budú skvelou voľbou na jeseň a zimu, pre extra komfort počas chladného počasia.

Pútavé pančucháče so vzormi môžete nosiť nielen k šatám a sukniam, ale môžete ich pridať aj ku krátkym šortkám a dokonca aj džínsom s rozparkom. Spolu s nimi oživíte akýkoľvek outfit a pritiahnete pohľady ostatných. Možnosti sú nekonečné!

Aké vzorované pančuchové nohavice sú najmódnejšie?

Ak chcete, aby Vaše outfity nabrali nový, nonšalantnejší a rockovejší rozmer, siahnite po pančucháčoch, ktoré sa budú skvele hodiť k voľnejším súpravám, napríklad k šatám v štýle boho alebo džínsovým šortkám.

Módne vzorované pančuchové nohavice, ktoré doplnia Váš outfit v grunge štýle:

- Sieťované pančuchové nohavice - klasikou sú čierne sieťované pančuchové nohavice, vybrať si môžete tie s veľkými alebo menšími okami.

- Pruhované pančuchové nohavice - tie s vodorovnými pruhmi s priehľadnými vsádzkami vyzerajú skvele pre rockové štylizácie.

- Kárované pančuchové nohavice - dokonalým doplnkom k štylizácii budú kárované pančuchové nohavice so svetlejšími a tmavšími štvorčekmi.

- Pančuchové nohavice s diamantovým vzorom - vhodné nielen ku klasickým outfitom do kancelárie, ale aj na stretnutie s priateľmi či na koncert.

- Pančuchové nohavice, ako sú pančuchy, vysoké ponožky - vhodná alternatíva, ktorá dodá štylizácii zmyselný charakter.

- Pančuchové nohavice s rozparkom - horizontálne strihy na pančuchových nohavičkách sú skvelou ponukou pre ženy, ktoré milujú outfity s pazúrikom. V ponuke výrobcov nechýbajú ani pančuchové nohavice s imitáciou rozparkov.

Pančuchové nohavice so vzorom - nápady na štylizácie

Ak chcete vytvoriť grunge štylizácie s krátkymi mini šatami, pridajte k nim vzorované pančucháče. Vsaďte na tie, ktoré imitujú vysoké ponožky alebo si vyberte tie s geometrickými motívmi. Na vrch si môžete obliecť džínsovú bundu alebo koženú motorkársku bundu. Do outfitu možno doplniť elegantné dámske lodičky na stĺpiku, šnurovacie alebo rockové workery.

Vzorované pančuchové nohavice, ako sú sieťované pančuchové nohavice alebo pančuchové nohavice s pásikmi alebo káro, budú tiež vyzerať skvele s krátkymi džínsovými šortkami. Na vrch pridajte tričko s potlačou alebo voľný a krátky sveter. V páse si môžete uviazať flanelovú košeľu. V chladnom dni si cez plece oblečte motorkársku bundu alebo parku.

Pančuchové nohavice so vzorom je možné obliecť aj pod roztrhané alebo obnosené džínsové nohavice. Vďaka nim má celá štylizácia grunge vzhľad a okamžite upúta pozornosť.