Máte lietadlo? Máme pre vás super hangár

Lietadlo je dopravný prostriedok, ktorý nevlastní úplne každý, ale ich majiteľov predsa len pozvoľna pribúda. Ľudia si uvedomujú ich výhody. Preprava lietadlom je rýchla, pohodlná a bezpečná. Šetrí čas, a hoci sa to na prvý pohľad nezdá, zarába peniaze. Len si predstavte, ráno nasadnete v Bratislave do lietadla, na obed spravíte biznis v Ríme, večer si dáte v Paríži so svojimi obchodnými partnermi ľahšiu večeru a o pol noci ste už doma vo svojej posteli. Vybavili ste, čo bolo treba, zabezpečili ste ďalšie fungovanie svojho rozbehnutého podnikania, a to všetko za jeden jediný deň. Predstavte si, koľko času by vás to stálo, keby ste toto všetko chceli stihnúť autom. A ešte by ste museli i platiť za ubytovanie. Ako sa vraví, čas sú peniaze. Lietadlo vám teda šetrí jedno aj druhé.

Každé pre má i svoje proti, a tak je to i v tomto prípade. Lietadlo nie je auto, preto ho nemôžete zaparkovať len tak vedľa cesty, na chodník alebo susedovi pred dom na čerstvo pokosený trávnik. Nie, dobrý majiteľ svojho lietajúceho tátoša parkuje výhradne v hangári. Tam je chránený pred nepriazňou počasia, všetkými vonkajšími vplyvmi a ukrytý pred zrakmi nepovolaných osôb. Zároveň je možné sa v hangári o lietadlo postarať, zreparovať ho, doplniť palivo a prichystať na ďalšie úspešné misie. Kde však taký hangár vziať?
1.Najlepšie asi na letisku 
Znie to logicky, je to logické. Je to reálne, uskutočniteľné. Nemusíte si ho hneď kupovať, stačí si ho prenajať. Spoločnosť BTS CARGO & HANGAR SERVICES, A.S.  ponúka prenájom hangárov v Bratislave priamo v areáli letiska Milana Rastislava Štefánika. Priletíte, zaparkujete. Naštartujete, odletíte. Aké jednoduché. A ak by ste práve ešte lietadlo nemali, ale hangár by ste potrebovali na iné účely, napríklad ako sklady, prípadne malú výrobu, i to je možné.
2.Komplexné služby
K dispozícii sú dve budovy, v ktorých sa nachádzajú veľkometrážne hangáre na prenájom, ľahko prispôsobiteľné konkrétnym požiadavkám. Budovy sú rozdelené. Druhú časť môžete využiť ako zázemie, z ktorého budete uskutočňovať a plánovať svoje lety, pracovné alebo dobrodružné cesty.