Ako vybrať kvalitný základ pod vašu podlahu?

Praktická moderná povrchová úprava alebo najpohodlnejšie riešenie pre váš domov? Podlaha nemusí byť len o lacných alternatívach, ale aj kvalitnom povrchu, ktorý vám a vášmu domovu poskytne ten najvyšší komfort.

Poďte sa spolu s nami pozrieť na výhody liatej podlahy, ktorá vnesie do vášho domu oveľa viac komfortu a pohody.

Hladký bezšvový náter

Kľúčovou výhodou samonivelačných podláh z kvalitného anhydritu predstavuje dokonale hladký a bezšvový náter. Podlaha vyzerá úhľadne a samotný povrch mimoriadne esteticky. To však nie je jediná výhoda. Liate podlahy majú aj ďalšie plusy.

Dekoratívny potenciál

Ďalšou vlastnosťou samonivelačných podláh, vďaka ktorým si v dnešnej dobe získavajú širokú popularitu, je obrovský dekoratívny potenciál. Pomocou tohto náteru môžete napodobniť vzor prírodného kameňa alebo mozaikovej podlahy, vytvárať obrazy s 3D efektom, ozdobiť povrch bizarnými líniami a malebnými škvrnami, „položiť“ pod nohy kvetinový trávnik alebo „rozhádzať“ drobné kamienky.

Rozmanitosť farieb

Samonivelačné podlahy sú tiež dokonale rovné. Paleta farieb a odtieňov je navyše taká rozmanitá, že si môžete zvoliť tón, ktorý je ideálny pre každú farebnú schému prostredia.

Odolnosť proti opotrebovaniu

Samonivelačná podlaha predstavuje vynikajúce krytie z hľadiska výkonu. Sú celkom trvanlivé, odolné voči opotrebovaniu a schopné vydržať viac ako jedno desaťročie. Na takýchto podlahách navyše nie sú žiadne škrabance a preliačiny od nábytkových nôh, pričom veľmi dobre vyrovnávajú nedokonalosti základného podkladu.

Pohodlie údržby

Samonivelačné podlahy sa tiež neuveriteľne ľahko čistia a neboja sa agresívnych chemikálií pre domácnosť. Nedržia sa na nej nečistoty a vďaka monolitickému povrchu sa nikde nehromadí prach.

Preto, ak túžite po dokonalom základe, skúste to s liatou podlahou, ktorá vám poskytne ten najvyšší komfort vo všetkých smeroch.

Zdroj obrázka: makasana photo/Shutterstock.com