Ako si vybrať domáce spotrebiče, ktoré vám zjednodušia život

Spotrebiče do domácnosti boli stvorené na to, aby nám zjednodušili život, ušetrili čas aj námahu. Obzvlášť to platí pri moderných spotrebičoch, ktoré pracujú samé alebo ich môžete ovládať a kontrolovať aj na diaľku. Výnimkou nie sú ani spotrebiče Miele.

Robotické vysávače

Robotické vysávače sa tešia čoraz väčšej obľube. Niet sa čomu diviť, keďže upratujú samé a vy sa môžete venovať niečomu inému. Moderný Miele vysávač sa vyznačuje výborným zachytávaním prachu a dôkladne povysáva aj rohy. Robotický vysávač si poradí s podlahami aj s kobercami. Môžete ho nechať povysávať celú miestnosť alebo ho manuálne ovládať a upratať iba určitú časť. Niektoré modely sa dajú ovládať dokonca na diaľku cez mobilnú aplikáciu. Vysávač si tak môžete zapnúť napríklad cestou domov a vrátiť sa do povysávaného bytu.

Sušička bielizne

Sušička určite patrí k spotrebičom, ktoré dokážu zjednodušiť bežné fungovanie domácnosti. Opratú bielizeň iba preložíte z práčky do sušičky, odkiaľ ju vyberiete suchú a príjemne mäkkú. Ak nemáte v domácnosti dostatok miesta, môžete si kúpiť si práčku a sušičku v jednom. Nemusíte tak hľadať miesto na rozloženie sušiaku na bielizeň. Ak vešiate oprané oblečenie von, zime vám sušička navyše výrazne skráti čas sušenia. Problémom už viac nebude ani mrazivé počasie. Profesionálna sušička Miele vám ušetrí čas nielen na vešanie bielizne. Väčšinu vecí nebudete musieť ani žehliť. Nie všetky textílie sú ale vhodné do sušičky. Vhodnosť sušenia v sušičke si vždy overte na etikete oblečenia.

Umývačka riadu

Bez umývačky riadu si mnohí už domácnosť ani nevedia predstaviť. Umývanie riadu určite nepatrí k najobľúbenejším domácim prácam, preto ho radšej prenechávame praktickému pomocníkovi. Okrem toho, že nemusíte umývať riad ručne, pri efektívnom využívaní jej kapacity, šetrí umývačka riadu aj vodu. Niektoré smart modely sa dokonca dajú naprogramovať tak, aby sa zapli v určenom čase.

Zdroj obrázka:Oleksandr_Delyk/Shutterstock.com