Lenovo Yoga ponúka nadštandardný uhol pohľadu

Hľadáte elegantný notebook s tenkým dizajnom a slušnými parametrami, pričom vám ponúkne aj niečo navyše? V takom prípade začnite uvažovať o zariadeniach Lenovo Yoga. Práve s tými sa totiž spoločnosť Lenovo zaradila k významným hráčom, ktorí sa podieľali na vyplnení diery na trhu a spojili niečo, čo sa na prvý dojem javilo ako nie veľmi kombinovateľné.

Notebooky Lenovo Yoga sú pomocou preklopiteľného a dotykového displeja spojením notebooku a tabletu. Táto stratégia spoločnosti je účelová a zjednodušuje voľbu najmä takým, ktorí sa nevedia rozhodnúť a hľadajú niečo, čo sa najviac priblíži ich očakávaniam. Kým v prospech tabletu hovorí najmä jeho prenosnosť a ľahká manipulácia, z hľadiska výkonu a grafického spracovania ho výrazne zatieňuje notebook. Čo tak nájsť ale taký model, čo spojí dve zariadenia do jedného a ponúkne všetky tieto benefity?

Stávka na displej

Ak hľadáte zariadenie, ktoré vám umožní pohotovo reagovať a dotykom obrazovky zasiahnuť, pričom nijako neupúšťa od kvalít notebooku, v takom prípade je Lenovo Yoga tým pravým spracovaním. Otočný displej si vás jednoducho získa a umožní dívať sa na obrazovku z akéhokoľvek uhla. Ten sa totiž dokáže otočiť až o 360 stupňov a nijako tým nespomaliť svoj chod. Pokiaľ však túžite po intuitívnejšom zariadení s inováciami v rámci umelej inteligencie, duálny displej s technológiou E-Ink bude pre vás tým pravým.

Oceniteľné vnútro

Spoločnosť Lenovo prichádza s neustálymi vylepšeniami. Práve tie si ešte viac získavajú priazeň spotrebiteľov a tým zatieňujú konkurenciu. Potvrdením inovácií je okrem luxusného vzhľadu najmä vnútorné vybavenie, o svižné tempo prevádzky sa stará SSD disk, no vďačnou voľbou je aj batéria s výdržou 15 hodín. Mnohé tieto spracovania majú zabudované aj nabíjanie RapidCharge a s takýmto typom ste sa rozhodne mohli stretnúť pri vyššej triede smartfónov. Postačí vám 15 minút nabíjania a notebook vydrží byť spojazdnený ďalšie dve hodiny.

Vítané inovácie

Na výber máte spomedzi viacerých veľkostí uhlopriečok, jedno je však pri všetkých z nich isté. Nech už si zvolíte akýkoľvek model, bude sa vyznačovať tenkosťou a jeho nízka hmotnosť vás jednoducho osloví. Takéto kompaktné spracovanie zvládne bežné pracovné záležitosti, vyhľadávanie na internete či zážitky multimediálneho charakteru, prepracované hry sú už však ťažším orieškom. Vyššia verzia Lenovo Yoga ale ponúka aj výkonnú grafickú kartu, čo hranie uľahčí a s podporou Dolby Vision a obrazovkou 4K bude aj postup pri grafických prácach kvalitnejší.

Zdroj obrázka:

Artie Medvedev / Shutterstock.com