Ako premeniť obyčajný textil na zaujímavý reklamný pútač?

Chceli by ste upozorniť na vašu spoločnosť a rozšíriť tak svoju zákaznícku základňu? Na to je nevyhnutný dobre premyslený marketingový koncept. Avšak, nie vždy je dobré sa spoliehať len na klasiku, ktorá zákazníkov v konečnom dôsledku nudí.

Okrem klasických reklamných médií, akými sú inzeráty v novinách, plagáty či letáky, by ste preto mali a mohli využiť aj neobvyklé kanály, ako je napríklad potlač textilu.

​Prečo je potlač textilu ideálne riešenie?

Ak dnes chcete držať krok s trhom a konkurenciou, musíte presvedčiť individualitou, kvalitou a predovšetkým kreativitou. Textil s potlačou je vhodný aj pre bežného človeka, no firma ho využije oveľa viac, napríklad ako reklamný materiál, pretože sa dá s ním pracovať mnohými spôsobmi.

Nechať si potlačiť textil rôznymi logami alebo myšlienkami je veľmi jednoduché riešenie, pretože upriamite pozornosť potenciálnych zákazníkov na vašu spoločnosť a všetky činnosti, ktoré sú s ňou spojené.

Ďalšou výhodou je, že textil zákazník využíva aj na bežné veci, čím sa nepriamo podieľa na šírení vášho reklamného posolstva. A nielen originálne plátené tašky s potlačou sú toho skvelým dôkazom.

​Ktoré textílie sú vhodné ako reklamný materiál?

Určite sem patria tričká. Či už pre mužov, ženy alebo deti – ak si necháte tričká s potlačou svojho loga, nič nepokazíte. Pretože sa dajú nosiť pri vysokých teplotách v lete aj v chladných zimných dňoch. Ak je vám zima, môžete si jednoducho obliecť bundu.

Pri výbere vhodného textilu pre vašu firmu však dbajte na kvalitu a spracovanie. Zákazníci, obchodní partneri a zainteresované strany si z toho totiž robia závery o vašich službách. Je tiež dôležité, aby bolo vaše logo na takomto textile jasne viditeľné.

Umiestnite ho preto na výrazné miesto na odeve. Ideálny je hrudník, na ktorom sa originálna potlač textilu nosí sama.

Veľmi moderné a obľúbené sú dnes u spotrebiteľov aj batohy, v ktorých odnesú do školy, obchodu alebo práce všetko potrebné. Moderné vaky na chrbát s potlačou si môže zákazník vziať aj na túru do hory alebo prechádzku do mesta, kde sa reklamné posolstvo šíri samé. Alebo môžete potlač textilu využiť na to, aby ste medzi ostatnými vynikli.

Možností je veľa, stačí si vybrať tú, ktorá vás dovedie do správneho cieľa :-)

Zdroj obrázka: Africa Studio/Shutterstock.com