Prinášame Vám 3 konkrétne tipy na zaujímavý darček pre muža

Blíži sa Valentín a či už ste fanúšikom tohto sviatku alebo nie, dať niečo milujúcej osobe je vždy vhodné a vítané. Vo všeobecnosti sa hovorí, že ženám sa darček vyberá jednoduchšie, pretože ich potešia aj maličkosti alebo vedia presne povedať, čo by si priali. Iné je to u mužov, ktorí nič nechcú a nič nepotrebujú. Čo im teda kúpiť?

Článkov o tipoch na darčeky nájdete veľa. Dnes vám však prinášame tri konkrétne tipy na darčeky, ktoré by mohli potešiť vášho priateľa, kamaráta či manžela.

  1. Prenosný hrnček na kávu

Ak váš partner patrí medzi tých, ktorí si deň bez kávy nevedia predstaviť, takýto darček ho určite poteší. Silikónové alebo keramické prenosné hrnčeky sa tešia veľkej obľúbenosti, pretože sú praktické, a tiež šetrné k životnému prostrediu, nakoľko si v kaviarni nemusíte pýtať nový pohár. Ak by náhodou váš partner nepil kávu, môže takýto hrnček využiť aj na čas či obľúbenú limonádu. Výhodou je jednoduchá údržba, nakoľko vám stačí hrnček a viečko len poriadne umyť.

  1. Bezdrôtový reproduktor

Medzi zaujímavé darčeky pre mužov by sme mohli zaradiť aj reproduktory. Je pravdepodobné, že váš partner takýto darček nebude čakať. Veľký či mini reproduktor sa však určite hodí. Využitie nájde počas bežných dní, pri počúvaní hudby alebo podcastov. Váš partner si ho môže dať do auta, do kancelárie alebo do spálne, skrátka kdekoľvek.

  1. Držiak na telefón

Ide o maličkosť, ktorá má však veľké praktické využitie. Aj váš partner stále ťuká do telefónu a nedá ho z ruky preč? Možno by ho potešil práve takýto držiak, ktorý si môže postaviť na stôl a sledovať tak ďalší zápas na zimných olympijských hrách. Môže si ho tiež pripevniť do auta alebo niekde, kde to potrebuje. Vo všeobecnosti sú takéto technické dary veľmi dobrými darčekmi, pretože v dnešnej dobe nájdu skutočné využitie.

Zdroj obrázku: Evgeny Atamanenko / Shutterstock.com