Ako vybrať personalizovaný darček? Plus 3 originálne tipy

Chystáte sa na oslavu a chcete sa blysnúť v dobrom svetle? Vyberte darček, ktorý bude vyčnievať z davu. S premysleným personalizovaným predmetom sa vám to určite podarí. Ktoré veci by ste mali mať pri výbere na pamäti?

Na akú príležitosť sa chystáte?

Pôjde o narodeniny vášho súrodenca, výročie s partnerom či oslavu povýšenia vášho kolegu? Personalizované darčeky sa hodia na akúkoľvek príležitosť, musíte ich však prispôsobiť. Nájdite zlatú strednú cestu, aby darček nebol “ani príliš, ani málo”.

Aký je váš vzťah s obdarovanou osobou?

Personalizované darčeky sú hlavne o osobnom spojení. Zhmotňujú silu vzájomných vzťahov s osobou, ktorú sa chystáte obdarovať. Dobre zvolený darček dokáže vaše puto dokonca posilniť. Ide o gesto, ktoré vyjadruje, že na danú osobu myslíte a dali ste si s výberom väčšiu námahu.

Aký je váš budget?

Aj keď tento typ darčekov nie je o cene, ale o posolstve, ktoré vyjadrujú, mali by ste si stanoviť budget, tzn. mať predstavu, koľko peňazí ste ochotný do darčeka investovať. Najlepšiu kamarátku možno poteší drobnosť ako plechový hrnček s potlačou alebo pero s menom, no vášho partnera by to mohlo uraziť, a budete musieť siahnuť po hodnotnejšom predmete (napr. gravírované hodinky na výročie).

3 originálne tipy

Foto predmety – darčekové predmety s fotografiou sú stávka na istotu. Foto hrnčeky, kalendáre, puzzle, mikina s vlastnou potlačou alebo dokonca fľaša kvalitného alkoholu s vami vybranou fotkou na etikete. Kreativita v tejto sfére nemá hraníc.

Hviezdna mapa – ide o unikátny plagát zobrazujúci, ako vyzerala hviezdna obloha v určitom dôležitom okamihu vo vašom živote (napr. v deň svadby, deň kedy ste spravili promócie a pod.). Vytvoríte si ho jednoducho online. Stačí zadať dátum a miesto udalosti a zvoliť si farebný dizajn.

Personalizovaná čokoláda – obdarujte vášho milovaného čokoládou balenou v nádhernej krabičke s fotografiou či gravírovaním podľa vašich predstáv. Alebo siahnite rovno po čokoláde s jedlou potlačou (textovou či obrázkovou).


Zdroj obrázku: VGstockstudio / Shutterstock.com