Ako na zariadenie luxusnej kuchyne bez veľkej práce a peňazí?

Stabilné sklenené pracovné dosky, čelá s odolným lakom a luxusné kuchynské spotrebiče - exkluzívnu kuchyňu spoznáte predovšetkým podľa kvalitných materiálov a použitých kuchynských spotrebičov.

Aj my vám ukážeme, ako by mala byť zariadená skutočná luxusná kuchyňa. Všetky dôležité informácie nájdete nižšie.

​Materiály najvyššej kvality a exkluzívne kuchynské spotrebiče

Skutočnú luxusnú kuchyňu spoznáte predovšetkým podľa použitých materiálov a vstavaného vybavenia. Ušľachtilé farby ako zlatá, strieborná či čierna vám v tom pomôžu. Samozrejme, všetko treba spolu harmonicky zladiť, čo si vyžaduje pred inštaláciou a výberom luxusný návrh kuchynského interiéru.

​Stabilná kamenná pracovná doska

Kamenná doska je jedným z najkvalitnejších materiálov a je v súčasnej dobe veľmi v móde. Okrem extrémnej tepelnej odolnosti zaujme najmä vďaka svojmu všestrannému dizajnu. Mimoriadne štýlové pracovné dosky z prírodného kameňa možno kombinovať aj s LED svetlom. To vytvára teplú atmosféru, vďaka ktorej sa budete v kuchyni cítiť dobre.

​Predné plochy z odolného laku

V kuchynských skrinkách je možné použiť rôzne materiály. V popredí sú však lakované čelá, ktoré vďaka vysokému lesku dostanú vašu kuchyňu do centra pozornosti. Tento materiál je populárny, pretože je extrémne odolný, nenáročný na údržbu a veľmi robustný. Tak to s ním pri zariadení štýlovej kuchyne na mieru risknite a uvidíte, že navodenie atmosféry luxusu sa dostaví.

​Otvorené kuchynské police ako priestor pre rastliny a dekorácie

K domácej a luxusnej atmosfére v kuchyni patria aj rastliny a dekoračné predmety. Tie je najlepšie umiestniť na otvorené kuchynské police. Takýto kuchynský nábytok je dostupný v širokej škále farieb a prevedení a možno ho ľahko kombinovať s existujúcimi kuchynskými doskami alebo prednými panelmi.

Pohrajte sa s osvetlením a uvidíte, že nielen varenie, ale aj vychutnávanie obľúbených pokrmov nadobudne iný zmysel.

Zdroj obrázka: voronaman/Shutterstock.com