Ako mať nový iPhone za menej peňazí?

Neustále súperenie mobilných systémov prináša pre spotrebiteľa vždy nejaké výhody. Technológie sa posúvajú dopredu stále rýchlejšie a nielen Andoridu sa darí. V posledných rokoch sa stáva stále viac obľúbenejším mobilom aj iPhone, ktorý síce mal určitú základňu podporovateľov vždy, ale posledné roky si ho nachádza naozaj omnoho väčšie množstvo ľudí. Ide o zvyk, ktorý si musí každý vytvoriť, keď na tento systém prejde, ale s veľkou pravdepodobnosťou pri ňom aj zostane.

Trochu menej výmyslov

Pri rozhodovaní o kúpe nového mobilu rozhoduje niekoľko subjektívnych vecí. Každému záleží viac na iných parametroch. Majitelia iPhonu majú vo väčšine prípadov takmer všetko. Od skvelej kamery, výdrže, odozvy, spracovania súborov až po nádherné farby displeja. Menej náročný užívateľ by ale tiež mohol chcieť iPhone, no je príliš drahý. Našťastie aj spoločnosť Apple, ktorá za týmito mobilmi stojí, na to myslí a vytvára aj jednoduchšie verzie svojich vlajkových lodí, ktoré ponúka a prezentuje prioritne. Aj iPhone 11 je jedným z tých, ktoré sú lacnejšie. Je to napríklad ovplyvnené vynechaním jednej kamery na zadnej strane, čo vyzerá stále dobre.

Funguje na podobnej technológii ako už spomínané vlajkové lode iPhonu. Zmenou môže byť menšia pamäť RAM alebo menšia vnútorná pamäť. Počet kamier alebo menší displej. Toto sú najväčšie rozdiely, ktoré mnohých ale nezaujímajú a mobil využívajú prevažne na telefonovanie, prezeranie sociálnych sietí alebo fotenie. Rozdiel jednej kamery je totiž takmer nebadateľný a fotky robí fotoaparát vynikajúce. Aj menšie rozmery vyhovujú veľkému počtu zákazníkov a aj iné farby mobilu, ktoré sú ponúkané. Rozhodne neprídete o tvárovú identifikáciu, ktorú má táto spoločnosť jednu z najlepších na svete, o rozlíšenia predného a zadného fotoaparátu alebo o odolnú konštrukciu, ktorá na ničom nešetrí oproti Pro verziám. Kúpiť iPhone si dnes môže už naozaj skoro každý, stačí len vedieť, čo je pre vás to správne a dôležité.

Zdroj obrázka: Rocketclips, Inc. / Shutterstock.com