Cenovka iPhonu nemusí byť vždy tak veľmi vysoká

Jedna z najlepších značiek na svete vo výrobe rôznej elektroniky. Aj tou je Apple. Niektorí ju milujú a niektorí nenávidia, ale ich produkty sa aj naďalej skvelo predávajú. Ide o záruku kvality, elegancie a aj prestíže. Asi najpopulárnejšie sú mobily pod označením iPhone, ktoré fungujú na svojom vlastnom systéme iOS. Naučiť sa v tomto systéme pracovať môže byť pre niekoho trochu náročné, ale mnoho spokojných zákazníkov hovorí, že by sa už k iným výrobkom, napríklad od Androidu, nevrátilo.


Výborná výbava za skvelú cenu

Najviac propagované mobily všetkými spoločnosťami sú aj tie najdrahšie kúsky. Majú veľkú výbavu, ktorá zahŕňa väčšiu pamäť RAM alebo aj vnútornú, lepšiu výdrž batérie, lepší fotoaparát alebo aspoň viac kamier, najnovšiu technológiu a iné vymoženosti. No predajcovia myslia aj na tých, ktorí nemajú tak veľký finančný rozpočet, ale zároveň, aby si u nich kúpili dostatočne dobrý mobil za rozumnú cenu. Apple nie je výnimkou a môžeme to vidieť napríklad na modeli iPhone XR, ktorý je cenovo dostupný, ale zároveň dosahuje kvalitných parametrov drahších kúskov.

Líši sa len v drobnostiach

IPhone XR sa naozaj nelíši vo veľa veciach. Má o jednu kameru menej, ale kvalite fotiek to nijak neuberie. Lacnejšie modely sa vyznačujú aj menšími rozmermi, iným krytom alebo starším vnútrom mobilu. Ak sa píše o staršej technológii, v žiadnom prípade nehovoríme o technológii posledných rokov, ale len o pár mesiacoch. Do nových sa dáva tá, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre nový model, takže do lacnejšej verzie sa dáva napríklad tá, ktorá bola špičkou práve v minulej rade. Ale ani tú nemusí mať niekoľko svetových značiek mobilov ešte niekoľko budúcich mesiacov. Treba myslieť na to, že kvalita aj nižšej rady určitého modelu je veľmi kvalitná, najmä ak ide o iPhone. Skvelý obraz, odozva, pamäť, rýchlosť, kamera, výdrž a mnoho ďalšieho.

Zdroj obrázka: GaudiLab / Shutterstock.com