Hra o prežitie v Red Dead Redemption 2

Tematika amerického divokého západu bola sfilmovaná nespočetne mnohokrát, vyskytuje sa aj v množstve kníh a kto má rád túto tematiku, nájde si k nej svoju cestu. Možno práve aj cez videohru, v ktorej sa stane hlavným hrdinom.

Každému, kto rád trávi svoj voľný čas videohrami a je fanúšikom spomínanej éry amerického divokého západu, a to konkrétne jej konca v roku 1899, je určená hra Red Dead Redemption 2. Tá vyšla v roku 2018 a je pokračovaním svojho úspešného prvého predchodcu uvedeného na trh v roku 2010. Vyskúšate si túto hru o prežitie plnú nebezpečných prestreliek?


Lov na gangy


V hre Red Dead Redemption 2 sa budete musieť vcítiť do hlavnej postavy menom Arthur, ktorý sa okrem neľahkej situácie bude musieť popasovať aj s problémami vo vlastnom gangu banditov. Rozhodovanie, čo je správne, nebude ľahké. A to už vôbec nie, keď je Arthur na úteku z mesta Blackwater, musí kradnúť, aby mal čo jesť a tiež sa musí skrývať pred strážcami zákona. Tento epický príbeh bojov nebude ľahký a je len na vás, ako Arthurovi pomôžete. V pätách vám budú federálni agenti i lovci gangov, ktorí sa len tak nevzdajú.


Rozpadne sa gang, ktorý Arthura vychoval, alebo prekoná vnútorné nezhody a prežije? To zistíte, keď sa vžijete do hry zasadenej do obdobia príchodu modernej doby v srdci Spojených štátov. V tejto hre hráč ovláda dej ako prvá osoba, ale aj z perspektívy tretej osoby.


97-percentné hodnotenie


Akčná a dobrodružná westernová hra Red Dead Redemption 2 bola vyvinutá spoločnosťou Rockstar Games, ktorá má na svojom konte okrem prvého dielu aj Grand Theft Auto V. Vysoké, 97-percentné hodnotenie tejto hry vypovedá o jej kvalite a obľúbenosti medzi hráčmi, takže nie je pochýb, že si ju zamilujete aj vy a budete z nej mať aj očakávaný zážitok.


Zdroj obrázka:

Alla-Berlezova / Shutterstock.com