Potešte na Vianoce príbuzných upratovacím pomocníkom

Trafiť sa do vkusu priateľov a rodinných príslušníkov dokáže byť niekedy poriadny oriešok. Čo má dotyčný rád? Čo sa mu vlastne páči? A čo by tak najviac využil? Väčšina ľudí sa snaží obdarovávať darčekmi, ktoré sú nielen pekné, ale aj praktické. Skúste teda spojiť príjemné s užitočným. Upratovanie síce nikto zrejme nepovažuje za príjemnú činnosť, ale s tou správnou pomôckou môže byť práca oveľa ľahšia.

Typov je dnes nespočetne

Tí, ktorí vedia oceniť šikovné a prakticky využiteľné darčeky, budú určite jasať radosťou. Mop sa totiž dnes nevyrába len v jednej nevzhľadnej podobe ako kedysi. Výber je dnes veľkorysý, nielen čo do dizajnu, ale aj do úžitku. Zvlášť, keď stavíte na lídrov na trhu a spoľahlivé značky.


Výber je naozaj široký, sústrediť sa preto môžete predovšetkým na osobné preferencie daného človeka. Budete mať aspoň istotu, že ste sa s najväčšou pravdepodobnosťou trafili do vkusu.


Dlažba či PVC?

Niekoho to možno prekvapí, ale aj nákupu tohto praktického pomocníka je nutné venovať nejaký čas a pozornosť. Každý typ mopu sa totiž môže hodiť na úplne iný povrch. Napríklad strapcový mop je najlepší na dlažbu, PVC a taktiež linoleum. Pokiaľ však zháňate pomocníka na drevo a plávajúce podlahy, potom sa oplatí investovať radšej do mopu s jemným návlekom, a to najmä kvôli citlivosti týchto povrchov. Pred nákupom si tak nezabudnite zistiť všetko potrebné a vyberte toho najvhodnejšieho kandidáta.


V sade alebo sólo?

Okrem samotných typov a prevedení mopov existujú aj kompletné sady. Rozdiel je obvykle v tom, že okrem mopu dostanete pomocné vedro, pričom táto alternatíva je často finančne výhodnejšia ako nákup jednotlivých komponentov osobitne. Nutnosťou však nie je, skôr je to praktický doplnok za výhodnú cenu.


Zdroj obrázka:

Roman Samborskyi / Shutterstock.com