Klasika pod stromčekom nikdy nesklame

Väčšina žien sa pravdepodobne zhodne na tom, že výber darčekov pre mužov nie je taký ľahký, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Čo by vlastne chceli? Čo by potrebovali? Výber takého darčeka dokáže dať poriadne zabrať. Ak si každý rok stále dokola lámete hlavu s tým správnym kúskom, hoďte starosti za hlavu a stavte na nestarnúci trend elegantných hodiniek.

Využije ich každý

Právnik, učiteľ, mechanik alebo cukrár, každý z nich potrebuje mať prehľad o čase. Pánske hodinky sú zrejme jediným doplnkom, ktorý muži nosia dokonca i s nadšením. Aj jeden štýlový kúsok dokáže nahradiť tisíc náramkov či iných pánskych šperkov. Je to darček, ktorý poteší a navyše je aj praktický. Hodinky sa dnes vyrábajú v mnohých prevedeniach, od kožených po klasické oceľové alebo plastové.

Výber je nekonečný

Ponuka pánskych hodiniek je naozaj pestrá. Nájsť tu tak môžete športové hodinky, ktoré zvyčajne bývajú vodotesné alebo spoločenské pánske hodinky, ktoré slúžia ako skvelý doplnok k obleku – v tomto prípade je kľúčový predovšetkým dizajn. Okrem týchto dvoch variantov je možné nájsť v súčasnej ponuke taktiež:


  • drevené hodinky,

  • silikónové hodinky,

  • zlaté a strieborné hodinky,

  • solárne hodinky,

  • automatické hodinky,

  • analógové hodinky,

  • inteligentné hodinky.


Čo je dobré vedieť ešte pred kúpou?

Nákup hodiniek spadá do kategórie cenovo náročnejších vianočných darčekov, preto je naozaj nutné pri nákupe venovať pozornosť detailom, ako je napríklad aj samotný materiál remienka. Skvelou voľbou je rozhodne koža, titan aj oceľ (u tej však počítajte s vyššou hmotnosťou). Naopak, vyhnite sa radšej textilu, nie je príliš kvalitný a nemá dlhú životnosť.


Ak sa vám náhodou stane, že netrafíte správnu veľkosť, nezúfajte. Úpravu hodiniek vám spravia na počkanie v ktoromkoľvek hodinárstve.


Zdroj obrázka:

Andrii Medvediuk / Shutterstock.com