Športový doplnok, ktorý ovládol módne móla

Kto by tušil, že o pár desiatok rokov neskôr z toho bude taký trend, že ho uvidíte prakticky všade? Dnešná mládež sa často inšpiruje módnymi trendmi a práve ľadvinka môže byť skvelým darčekom pre novodobých milovníkov módy.

Sto ľudí, sto chutí

Všeobecne sa vraví, že dávať na Vianoce príbuzným oblečenie a doplnky môže byť poriadny risk. Keď však stavíte na osvedčenú klasiku, môže byť ľadvinka tým pravým orechovým pre každého. Má totiž nespočetne veľa prevedení. Pre bežcov, rybárov, turistov, cyklistov aj na bežné, denné nosenie. V poslednej dobe sa dokonca čím ďalej viac značiek uchyľuje k tomuto trendu, čo len potvrdzuje, že ľadvinka rozhodne patrí k praktickým a využiteľným doplnkom, ktoré sa dnes vyrábajú skutočne vo všetkých možných variáciách.

Vďačný darček nielen pre mladých

Okrem toho, že ľadvinky sú opäť trendom medzi tínedžermi, sú taktiež vhodným adeptom na darček pre vašich príbuzných alebo kamarátov. Ak máte medzi priateľmi nadšeného športovca, jedna malá ľadvinka naviac nie je nikdy na škodu. Ich praktickosť spočíva prevažne v tom, že so sebou nemusíte kvôli maličkostiam ťahať väčší batoh. Oceníte ju teda najmä vtedy, keď sa chystáte napríklad na túru alebo beh. Široká ponuka veľkostí a prevedení vám dá voľnú ruku vo výbere toho najideálnejšieho modelu.


Farieb a typov je celá rada

Keď nájdete ten správny typ, zvyšok už je hračka. Stačí si premyslieť, či vám postačí klasická ľadvinka, alebo vylepšený typ s vreckom na fľašu – ktorý sa hodí predovšetkým na dlhé turistické výlety, či šport. Čo sa týka farieb, klasikou je rozhodne čierna, ktorú nielen skombinujete s každým outfitom, ale je navyše aj praktická, čo sa údržby týka.


Tak ktorú si zvolíte?


Zdroj obrázka:

Svitlana Sokolova / Shutterstock.com