Potešte dcéru elegantným doplnkom

Čím staršie vaše deti sú, tým zložitejšie je nájsť ten správny darček, ktorým sa trafíte do ich vkusu. Zvoliť oblečenie sa síce môže zdať ako dobrý nápad, ale málokedy sa stane, že rodičia zvládnu vybrať taký kúsok, ktorý by ich dcéru naozaj potešil. V takých chvíľach je dobré sa obrátiť na osvedčenú klasiku, s ktorou nikdy nič nepokazíte, ba naopak, dotyčná takýto darček rozhodne ocení.

Šperky milujú mladé i staršie

Či už máte doma športovkyňu, alebo umelkyňu, každú ženu určite poteší unikátny Pandora náramok. Je to darček, do ktorého sa skutočne oplatí investovať. Nielen, že slúži ako skvelý doplnok, ale taktiež predstavuje pre obdarovanú aj určitú citovú hodnotu. Nie je to tak dávno, čo Pandora ovládla svet šperkov, ale dodnes sa drží v popredí, a to najmä medzi mladšími dievčatami.

Kožený alebo kov, to je na vás


Jednou z mnohých výhod, ktoré so sebou prináša Pandora náramok je bezpochyby široký sortiment materiálov a prevedení. Dostupné sú taktiež špeciálne, limitované kolekcie, ktoré sa zameriavajú napríklad na populárne filmové série alebo dokonca aj na obľúbené animované rozprávky. Nájsť tak môžete edície ako:


  • Star Wars,

  • Mickey & Minnie,

  • Harry Potter,

  • Frozen,

  • The Little Mermaid.


Ak preferujete jednoduchšie kúsky, môžete si zvoliť, buď obyčajné kožené, alebo kovové náramky, na ktoré je možné postupne pridávať ďalšie prívesky, či už zo stálych alebo limitovaných edícií.


Stavte na istotu a zvoľte to, čo má rada

Dospievajúce dievčatá vedia byť poriadny oriešok, čo sa vianočných darčekov týka. Preto sa skúste zamerať na to, čo má rada. Či už je to Harry Potter, alebo klasický, jednoduchý motív, ktorý nemá s filmovými titulmi nič spoločné. K náramku môžete pridať aj drobný doplnok, napríklad v podobe prstienka.


Zdroj obrázka:

i am EM / Shutterstock.com