Pandora šperkami potešíte každú ženu

Premýšľate nad ideálnym darčekom pre kamarátku, sestru, mamu či dcéru? Ženy sú vo výbere darčekov rozhodne ťažkým súperom oproti mužom, a to najmä vďaka nekonečnému sortimentu oblečenia, kozmetiky a doplnkov. Ak však túžite po originálnom darčeku, ktorý by naozaj urobil radosť, potom je Pandora tou správnou voľbou.

Všetko, čo vám len napadne

Nie je to tak dlho, čo Pandora opanovala svet šperkov. Zrodila sa v osemdesiatych rokoch v Dánsku a v priebehu niekoľkých rokov sa dostala medzi špičky vo svojom obore. Jej najväčšou výhodou je rozhodne pestrosť kolekcií, ktoré ponúka. Či už hľadáte darček pre svoju dospievajúcu dcéru, alebo najlepšiu kamarátku, rozhodne si prídete na svoje. Okrem svojich hitov, ktorými sú klasické náramky, sa Pandora špecializuje aj na iné šperky, ako sú:


  • náušnice,

  • prívesky na náramky,

  • náhrdelníky,

  • prstene.


Potešiť tak môžete úplne každého, a to predovšetkým vďaka špeciálnym limitovaným edíciám, ktoré sa zameriavajú nielen na filmové série, ale napríklad aj na animované rozprávky od Walta Disneyho. Medzi súčasné top kolekcie patrí Star Wars, Harry Potter či Frozen. Tieto kúsky bývajú zvyčajne obľúbené u mladšej generácie.


Minimalizmus má svoje kúzlo

Trafiť sa do vkusu nie je vždy jednoduché, preto je dobré pri takýchto typoch darčekov voliť jednoduchšie prvky, napríklad v podobe náramkov, či už z kovu alebo kože. Náramky sú vítaným druhom doplnku, ktorý nikdy neurazí, ba naopak, obdarovanú osobu určite nadchne. Pridať k náramku môžete ešte drobný prívesok a darček bude dokonalý.


Náhrdelníky, prstienky a náušnice je lepšie vyberať podľa osobných preferencií obdarovaného, pred výberom by ste tak mali nenápadne zistiť, ktorý z týchto doplnkov preferuje dotyčná osoba, ktorú chcete obdarovať.


Zdroj obrázka:

Arkadi Bulva / Shutterstock.com