Jednoduchý darček, ktorý nikdy nesklame

Každý rodič má cez Vianoce jeden hlavný cieľ a tým je splniť želanie svojim najmenším. Vyžaduje to námahu hľadať prekvapenie, ktoré rozžiari detské oči. Ideálne, keď nielen pobaví, ale tiež aj niečo naučí. A kde taký darček môžete nájsť? Stačí len poriadne hľadať alebo staviť na osvedčenú klasiku.

Dánske majstrovské dielo

LEGO tvorilo a stále tvorí súčasť detstva nejedného človeka. Patrí medzi najvďačnejšie a najkreatívnejšie typy vianočných darčekov, a to najmä preto, že je vhodný pre všetky vekové kategórie. Za svoju dlhú kariéru na trhu hračiek prišla táto spoločnosť s nejednou edíciou, ktorá sa zameriavala na rôzne skupiny, či už malé deti, alebo na dievčatá a chlapcov. Postupom času si získala popularitu po celom svete a dnes už dokonca môžete nájsť aj múzeá, ktoré sa venujú práve histórii tejto značky.


Každý si príde na to svoje

Okrem vekových kategórií sa Lego snažilo zamerať aj na oveľa špecifickejšie kolekcie a začalo venovať pozornosť rozprávkam, animovaným filmom a rôznym ságam s populárnymi hrdinami, podľa ktorých postupne vytvárali limitované edície. Dnes už tak môžete nájsť lego v takmer každom prevedení, ktoré vám len napadne, vrátane:


  • Harryho Pottera,

  • Star Wars,

  • Minecraftu,

  • Disney,

  • NINJAGO,

  • Super Heroes,

  • Trolls.


Vďaka svojmu veľmi pestrému sortimentu dokáže lego potešiť každé dieťa, pretože okrem filmových sád vznikajú aj tie klasické, ktoré sa zameriavajú napríklad na známe povolania, ako je hasič či policajt, alebo na mestské budovy a pamiatky.


Hity posledných rokov

Medzi jasných favoritov bezpochyby možno zaradiť filmové edície, ale nezúfajte. Ak vaše dieťa nie je fanúšikom vesmírnych lodí či kúzelného sveta, určite niečo nájdete. Výber je naozaj široký, od raketoplánov až po cukrárne, či slávne svetové budovy. Zamerajte sa na to, čo má vaše dieťa najradšej a prispôsobte tomu aj konečný výber darčeka.


Správnym výberom Lega mu na Štedrý večer zaručene vyčarujete úsmev na tvári.


Zdroj obrázka:

Tomsickova Tatyana / Shutterstock.com