Najlepšia kreatívna hra je Lego Friends

Vybrať ten najvhodnejší darček pre vašu dcéru, neter či vnučku môže byť poriadny oriešok, a to najmä kvôli obrovským možnostiam v oblasti sortimentu. Kúpiť sa dnes totiž dá všetko, od detskej kuchynky až po bábiky v životnej veľkosti. Ak náhodou vaše dievčatko už odhodilo kočík, bábätko a plienky, nastal správny čas na trochu kreativity.

Aj dievčatá sa konečne dočkali

Roky malo Lego iba chlapčenské kolekcie. Potom sa na pultoch objavili edície Duplo pre najmenších a nakoniec prišla vysnívaná verzia pre dievčatá. Lego Friends je na trhu už pár rokov a úspech má taký veľký, že dokonca vznikol aj seriál, ktorý sa na tieto postavičky sústreďuje. Celý príbeh samotného lega sa totiž točí okolo skupinky najlepších kamarátok v meste Heartlake City.


A sú to:

  • Andrea,

  • Emma,

  • Olivia,

  • Mia,

  • Stephanie.


Každá z lego hrdiniek má taktiež vlastnú kolekciu, takže ak má vaša dcéra, neter či vnučka svoju favoritku, existujú špeciálne sady, ktoré sa zameriavajú na každú z postáv samostatne. Vyberať je možné z naozaj veľmi pestrého sortimentu. K samotnému legu potom nie je na škodu prikúpiť aj nejaký ten doplnok, ako je napríklad knižka, komiks alebo tričko s ich favoritkou.


Cukráreň či jazda na bicykli? A čo tak oboje?

Vďaka tomu, že Lego Friends prináša takmer každý rok nové produkty, je zaručené, že aj vy nájdete ten ideálny. Dobrým tipom pri nákupe je práve kombinovanie. Buďto môžete zakúpiť jeden väčší a o niečo drahší kúsok s jednotnou tematikou alebo zvoliť viaceré menšie s rozdielnym zameraním.


Môžete tak investovať napríklad do veľkého autobusu alebo vybrať menší domček na strome a prikúpiť k nemu rovno aj pojazdný džúsový bar. Spojiť tak môžete, čo len chcete. Do týchto hračiek sa ale rozhodne oplatí investovať, a to hlavne preto, že podporujú rozvoj motoriky a detskej fantázie.


Taktiež je veľmi výhodné sledovať sezónne zľavy, pri ktorých môžete získať aj tie väčšie položky oveľa výhodnejšie.


Zdroj obrázka:

Liderina / Shutterstock.com