Objednajte sa k lekárovi bez čakania

Nebaví vás čakať v čakárni u lekára? Chceli by ste si ušetriť čas a stráviť čakaním maximálne niekoľko minút? Poradíme vám, ako to môžete dosiahnuť.

Objednanie k lekárovi online

Objednanie k lekárovi online na presný termín šetrí váš čas. Online systém má prehľad o najbližších voľných termínoch, z ktorých si môžete vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Ušetríte tak hodiny, ktoré by ste inak strávili v čakárni. Bežný čakací čas po online objednaní je 15 minút od rezervovaného termínu.

TopDoktor vám pomôže nájsť lekára

Na portáli TopDoktor si svojho lekára vyhľadáte podľa mena, mesta alebo špecializácie. Potom si prezriete voľné termíny, vyberiete vhodný dátum a čas a vyplníte svoje kontaktné údaje. Nakoniec len potvrdíte svoju rezerváciu. Na objednanie k lekárovi online nemusíte čakať na ordinačné hodiny lekára. Môžete sa objednať zo svojho počítača, tabletu aj mobilného telefónu kedykoľvek. O rezervácii termínu budete prostredníctvom e-mailu informovaní vy aj váš lekár.

Kam sa môžete objednať?

Cez portál TopDoktor sa môžete objednať k lekárom rôznych špecializácií. Objednáte sa k neurológovi, ortopédovi, detskému či všeobecnému lekárovi, alergológovi, očnému, gynekológovi, aj na rtg. Ak hľadáte napríklad rtg Bratislava, nastavte si vo vyhľadávači na stránke požadované parametre a zobrazí sa vám zoznam všetkých dostupných možností. Zoznam pre hľadanie rtg Bratislava si môžete ďalej vyfiltrovať podľa jednotlivých mestských častí. Takýmto spôsobom si nájdete rádiológiu, ktorá je ku vám najbližšie.

Výhody pre lekárov

Tento spôsob objednávania neprináša výhody len pacientom. Pomáha tiež efektívne využívať čas lekárom a odbremení aj sestry. Skúsenosti lekárov hovoria o tom, že online objednanie šetrí až 30 % času v ordinácii. Navyše pomáha zviditeľniť ambulanciu.

Zdroj obrázka:PopTika/Shutterstock.com