Uložme všetky potrebné veci v domácnosti na stále miesto vďaka šikovným pomocníkom

Občas každý z nás rieši otázku nedostatku úložného priestoru. Veci sa nám doslova kopia a nemáme pre ne dostatok miesta. Ako vyriešiť tento problém čo najefektívnejšie? Jednoducho! Pomôcť nám môžu šikovné komody alebo skrine, do ktorých uložíme všetko to, čo potrebujeme.

Praktické a univerzálne


Áno! Presne také sú komody, ktoré sa stali vďačnými pomocníčkami našich domácností. Nielenže nám poskytujú potrebný úložný priestor, ale dokážu aj skrášliť náš príbytok a dať mu jedinečný štýl.

Môžu byť výbornou náhradou menšej skrine a hodia sa do každej miestnosti. Najčastejšie majú svoje čestné miesto na chodbe, v spálni či obývačke. Prakticky si môžeme do nich uložiť väčšie i menšie veci, ktoré sa nám už nevošli do skrine. Výhodou uskladnenia vecí v komode s dvierkami je aj to, že nesadá na ne toľký prach. Pokojne si do nej môžeme „schovať“ napríklad knihy, CD alebo časopisy.


Neodmysliteľná súčasť každej domácnosti


Možno aj vám zíde na um nejaká scéna z filmu či seriálu, kde namiesto skríň majú protagonisti veci vložené v škatuliach. Takto to však funguje iba na filmovom plátne. Určite nikto z nás nemá doma oblečenie vložené v škatuliach a pohodené len tak ledabolo na zemi či na stole.

Skrine sú úplne bežnou záležitosťou v každom dome či byte, líšia sa len typom, farebným prevedením, veľkosťou, štýlom. Ale máme ich všetci. Niektorí možno viac kusov, iní menej, no bez nich sa už jednoducho nezaobídeme.

Aký typ šatníkovej skrine vybrať záleží od veľkosti miestnosti, v ktorej bude skriňa umiestnená. Ak nám to priestor dovolí, môžeme staviť na väčšie skrine, v prípade, že potrebujeme priestor šetriť, dobrou voľbou sú vstavané skrine na mieru.


Dajme si záležať aj na drobnostiach


Byt už máme konečne zariadený, žiari čistotou, okná sú umyté a predsa nám ešte niečo chýba k úplnej spokojnosti? Možno sú to už len maličkosti, ktoré potrebujeme vyriešiť, aby sme mali dobrý pocit. Môžu to byť detaily v podobe závesov, záclon, posteľnej bielizne a pod. To všetko tiež prispieva k príjemnej atmosfére domova a hlavne pre gazdinky sú to dôležité faktory.

Dobrou správou je, že všetok bytový textil zoženiete dnes aj z pohodlia domova, postačí iba zopár klikov a môžete si vybrať svoje závesy, záclony či návlečky na posteľnú bielizeň podľa vášho gusta.

Zdroj obrázka:

foamfoto / Shutterstock.com