Ako si jednoducho a rýchlo vybieliť zuby bez návštevy u profesionála?

Počas života farba našej zubnej skloviny postupne stráca svoju prirodzenú belosť. Dôvodov môže byť hneď niekoľko. Významným faktorom je ale genetika, často spôsobujú problémy so zubami aj naše nezdravé návyky, ako je napríklad fajčenie, časté pitie kávy alebo čaju. Veľmi veľa tiež robí aj ústna hygiena a nedostatočná starostlivosť o ústnu dutinu.

Ak sa k tomu pridá nedostatok času a rôzne iné problémy, nepomôže vám ani ten najlepší krém proti vráskam, pretože zuby budú o vás hovoriť niečo úplne iné.

Aby ste sa za ne nemuseli hanbiť a boli pre vás, naopak, príjemnou ozdobou, mali by ste vyskúšať bielenie zubov bez nutnosti návštevy profesionála.

Profesionálne bielenie zubov v pohodlí vášho domova

Vonkajšie zafarbenie zubov nastáva z usadenín na povrchu zubnej skloviny, ktoré vzniká vplyvom vystavenia jedla a iných návykov, ale veľmi často sa môže vyskytnúť aj z dôvodu iných problémov. Niekto môže mať nepríjemné sfarbenie genetické, u iného sa pod tmavší odtieň zubov podpisuje užívanie liekov.

Dobrou správou pre vás ale je, že sa môžete tohto problému veľmi rýchlo zbaviť, a to bez nutnosti návštevy profesionála. Je predsa chybou veriť, že zuby sa dajú dobre vybieliť iba na klinikách.

Bielenie zubov bieliacimi pásikmi

V súčasnosti, v dobe karanténnych opatrení a obmedzení, je unikátnym riešením domáce bielenie zubov.

Hlavná vec je mať dostatočný teoretický základ, postupovať podľa pokynov z návodu a zachovať si späť získanú belosť pravidelnejšou ústnou hygienou a elimináciou škodlivých návykov.

Pásiky s bieliacim účinkom sú profesionálnou technológiou bielenia zubov v domácom prostredí. „Nástroj“ je vyrobený zo špeciálneho materiálu, ktorý je pripevnený pozdĺž chrupu, prúžok je zvyčajne pripevnený iba k viditeľným častiam zubov. Čas použitia je predpísaný v návode na použitie. Je dobré si ho ale dôkladne preštudovať a potom si nájsť čas na krátke bielenie zubov.

Postup a použitie sú veľmi jednoduché

Aplikácia pásikov je veľmi jednoduchá a bielenie zubov rýchle. Stačí na prednú časť zubov nalepiť pásik a nechať pôsobiť účinnú látku, ktorá sa o vybielenie zubov postará čo najlepšie.

Takéto bielenie zubov vám umožní zmeniť farbu zubov v rozsahu o 8 - 12 tónov. Dôležité je, že použité zosvetľovacie gély na pásikoch dodávajú zubom rôzne svetlé odtiene bez zmeny vlastností ich skloviny.

Tak to vyskúšajte a nechajte sa presvedčiť, ako rýchlo vám bieliace pásiky môžu váš úsmev rozžiariť!

Zdroj obrázka:B-D-S Piotr Marcinski/shutterstock.com