Má ešte čím novým osloviť najnovšie Need for Speed?

Kým prvé vydanie tohto kultového titulu bolo hráčskej komunite predstavené v roku 1994, najnovšieho vydania Need For Speed Heat sme sa dočkali počas uplynulého roka. Aj keď je pretekárskych hier mnoho a väčšina z nich si je aj navzájom podobná, pre sériu Need for Speed nič také neplatí. Posledný diel ťaží z enormného úspechu a či už ste na tejto slávnej závodnej sérii vyrastali alebo hľadáte niečo nové, táto novinka si vás zaručene získa.

Aj keď je myšlienka hry pomerne jednoduchá a spočíva na pretekaní áut, herný titul z dielne štúdia Ghost Games a jeho vydanie vďaka spoločnosti Electronic Arts ponúka opäť nové herné možnosti a už dávno to nie je len o klasickom pretekaní. Už totiž nesúťažíte len s konkurenciou, ale pomerne slušným súperom môže byť aj vlastné ovládanie vozidla či útek pred mužmi zákona.

Arkádovka ako sa patrí

Najnovšia novinka zo série Need for Speed predstavila masívnu úpravu áut. To, čo ste si zarobili, ste mohli investovať do vášho pretekárskeho automobilu, čo sa hneď odrazilo ako na vizuále, tak aj na celkovom výkone. Zaujímavý je aj samotný priebeh hry, ktorý nie je v tejto najnovšej verzii ukrátený ani o príbehovú linku. Zabudnite na herný simulátor, v tomto prípade pôjde o arkádu v tom pravom zmysle slova.

Raj pretekárov

Výber spomedzi licencovaných áut či nespočetné množstvo úprav. Pútavá mapa plná zákrut, úkrytov a nástrah, nevynímajúc ani preteky či garáže. To všetko táto najnovšia verzia ponúka a rozhodne má opäť čím zaujať. Kým cez deň si môžete robiť takpovediac čo chcete, v noci sa stávate výrazným terčom. Táto dynamická hra so zaujímavým vizuálnym spracovaním vás rozhodne má čím osloviť, kontrast medzi dňom a nocou umocnený celkovou hrateľnosťou zážitok z hry len podčiarkne.

Novinka sa teší z úspechu

Enormnú priazeň a popularitu tejto novinky potvrdzuje aj fakt, že spomedzi všetkých sérií Need for Speed, ktoré vyšli v rámci ôsmej generácie konzol, možno hovoriť o najúspešnejšom vydaní. Need for Speed Heat má tak rozhodne navrch od predchádzajúcich troch sérií. Kedy spravíte tuning svojho auta aj vy a prebrázdite cesty mesta Palm City?

Zdroj obrázka:

REDPIXEL.PL / Shutterstock.com