Rainbow Six: Siege stavia na tímovú prácu hráčov

Záujemcovia o akčné hry plné streľby by mali zbystriť pozornosť. Ak je vo vašom hľadáčiku nový herný titul, ktorý to spĺňa, rozhodne by ste mali dať šancu Rainbow Six: Siege. Tvorcovia Ubisoft totiž nenechali nič na náhodu a do hry plnej akcie a adrenalínu priniesli realistické stvárnenie.

Ste priaznivcom taktických hier plných akcií, strieľania a tímovej práce? V takom prípade bude počítačová hra Tom Clancys: Rainbow Six: Siege tou ideálnou pre vás. S podobným konceptom hry ste sa už určite neraz stretli, tento multiplayer má ale navrch.

Populárny koncept hry

Táto kompetetívna hra si získava čoraz väčšiu priazeň a rozhodne to nie je prekvapením. Typ strielačiek jednoducho aj naďalej dokáže osloviť pomerne širokú hráčsku komunitu a v prospech hovorí najmä možnosť zdieľať túto zábavu s viacerými hráčmi. Zabudnite na rýchlu a neprehľadnú verziu streľby. Táto hra predstavuje taktiku premyslenú do hĺbky a tešiť sa môžete ako z grafiky, máp, tak aj rôznych skinov a realistického stvárnenia zbraní. Vysoko cenená je najmä možnosť z výberu viacerých postáv, pričom každá má niečo svojské.

Nutná tímová práca

Hrať bez slúchadiel túto hru ani nejde, tímová práca je totiž pri tomto spracovaní hry kľúčom k úspechu a vytúženej výhre. Môžete navigovať svojich spoluhráčov, keď vám nevyšlo kolo, dohadovať sa na stratégii či oboznámiť ich s miestom, kde ste naposledy videli protihráča. Príslušenstvo v podobe slúchadiel a mikrofónu by vám rozhodne nemalo chýbať, uvidíte, ako sa vám touto spoločnou komunikáciou skvalitní hra. Rátať však treba aj s toxicitou niektorých hráčov, to ale k hrám tohto typu už takpovediac patrí a rozhodne o túto skúsenosť neprídete.

Lukratívne ničenie priestoru

Akčná strielačka, ako ju doposiaľ nepoznáte. Vďaka technológii RealBlast bude aj ničenie priestoru umením a každý boj päťčlenného tímu môže vyzerať úplne inak. Na mape je možné zlikvidovať takmer hocičo. Či už siahnete po trhavine a odpálite múr alebo dáte prednosť krycím stenám, to všetko je dovolené a posúva hranie ešte vyššie. Každá streľba tak ponúka neobmedzenú hranicu možností, ako sa realizovať a výrazne sťažuje predvídavosť toho, čo môže nastať, a to mnohí určite ocenia.

Nevyspytateľná deštrukcia, vysoká hrateľnosť, možnosť tímového hrania a rozšírenie možností výrazne hovorí v prospech Rainbow Six Siege. Kvalita hry a jej grafické spracovanie vás rozhodne osloví, dáte prednosť bráneniu budovy alebo sa rozhodnete zachrániť rukojemníkov?

Zdroj obrázka:

Syda Productions / Shutterstock.com