Pánske oblečenie - keď si spomeniete na tieto tipy, budete vyzerať vždy skvele

Chcete sa lepšie obliekať, ale väčšina štýlových rád sa točí okolo obleku alebo len okolo toho, čo je v tejto sezóne trendy? Pripravili sme si článok s tipmi na nadčasové kúsky oblečenia, vďaka ktorým sa budete cítiť príjemne a pohodlne. Zároveň urobíte dobrý dojem na ľudí a budete vyzerať zakaždým skvele.

Nakupovanie oblečenia je pre väčšinu mužov neobľúbenou činnosťou, niekedy až nočnou morou. Ak patríte do tejto skupiny aj vy a nemáte radi dlhé hodiny strávené v nákupných centrách, nakupujte z pohodlia vášho domova kedykoľvek na to budete mať chuť a čas. Navštívte Bolf.sk, kde na jednom mieste nájdete všetko od pánskych nohavíc, tričiek, košieľ až po pánske svetre. Neváhajte a oživte váš šatník novým štýlovým oblečením ešte dnes.

Obliekajte sa primerane vášmu veku

Mnoho mužov pristupuje k svojmu štýlu obliekania z nesprávneho uhla, pretože ich cieľom je vyzerať čo najmladšie. Nezabúdajte však na to, že zrelosť je u mužov atraktívnou kvalitou. Koniec koncov, je to to, čo oddeľuje mužov od chlapcov. To samozrejme neznamená, že sa musíte obliekať ako váš starý otec. Ideálnou cestou je, ak štýl prispôsobíte nielen svojej osobnosti, ale aj svojmu veku.

Siahnite po jednofarebných tričkách 

Pri výbere tričiek myslite na to, že aj v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac a siahnite po kúskoch, ktorých súčasťou nie sú zbytočne veľké logá či nebodaj vulgárne ladené motívy. Namiesto toho sa rozhodnite pre jednofarebné, prípadne pruhované, tričká.Môžete tiež zvážiť nosenie polokošiel alebo ležérnych košieľ. Jednoduchá biela košeľa vyzerá vkusne napríklad s tmavo modrými džínsami. Nezabudnite ani na štýlový sveter či pohodlnú mikinu.

Dbajte na výber vhodných nohavíc

Zabudnite na džínsy, ktoré musíte každé dve sekundy dvíhať k svojmu pásu, rôzne ozdoby či veľké logá na zadnej časti. Namiesto toho udržujte svoje džínsy v jednoduchom štýle. V šatníku by určite nemali chýbať klasické tmavomodré džínsy. Džínsy sú výbornou voľbou, ale všetky vyzerajú tak trochu rovnako. Preto do svojho šatníka pridajte nejakú rozmanitosť investovaním do iných druhov nohavíc. Už len pridaním jedného kusu nohavíc do vášho šatníka sa zdvojnásobí množstvo oblečenia, ktoré môžete vďaka nim vytvoriť.

Myslite aj na topánky

Vaše špinavé či ošúchané tenisky môžu ľahko zničiť inak vynikajúce oblečenie a preto je dobré nahradiť ich niečím dôstojnejším. A nemyslite si, že si ľudia vašu obuv nevšímajú. Všímajú! Najmä ženy. Noste namiesto každodenných tenisiek pár hnedých kožených topánok a váš outifit bude zrazu na úplne inom leveli.

Doplnkami rozžiarite váš outfit

Doplnky sú ďalším dobrým spôsobom, ako oživiť inak nudné oblečenie. Môžete nosiť hodinky, kožený náramok alebo oboje. Nezáleží na tom, čo nosíte, ale hlavne na sebe niečo noste. Doplnky dávajú vášmu oblečeniu viac osobnosti a už na prvý pohľad bude vidieť, že ste si dali na outfite záležať, keďže myslíte aj na detaily v podobe rôznych doplnkov.

Keď sa muži snažia prísť na to, ako sa dobre obliecť, často hľadajú pomoc v módnom svete a najnovších trendoch. V skutočnosti by ste mali urobiť pravý opak... Siahnite po nadčasových kúskoch, ktoré sú stále štýlové a zamerajte sa na získanie klasického oblečenia, ktoré bude vyzerať dobre aj o niekoľko rokov.