Ako na výber moderného oblečenia pre každú ženu


Stojíte pred skriňou a vzdycháte, že už znovu nemáte čo na seba? Žiadny problém. Pomôže vám náš návod na oživenie šatníka. 




Revízia šatníka


Ako prvé sa pripravte na dôkladnú revíziu šatníka a vytrieďte oblečenie, ktoré už nenosíte. Z ostatných kúskov si vyberte tie, ktoré vás najlepšie vystihujú. Pravdepodobne to bude to oblečenie, ktoré najradšej nosíte. Zostavte vhodné kombinácie a zapíšte si, čo všetko budete potrebovať nakúpiť.

Hurá na nákupy


Základ nákupu tvorí kvalitné dámske oblečenie, ktoré už roky nevychádza z módy. Vyberte si nové sukne, šaty, blúzky a rifle. V chladnom počasí nezabudnite na teplé svetre, pohodlné mikiny a bundu alebo kabát.

K outfitu, samozrejme, patria aj topánky a módne doplnky. Hitom aktuálnej sezóny sú priestranné kabelky, do ktorých sa vám zmestia všetky potrebné drobnosti. Módnymi materiálmi sú koža a semiš, no môžete siahnuť aj po vzorovaných textilných modeloch.

Nové kúsky na zimu


Farbou zimy 2019 je fialová aj mnohorakosť jej odtieňov. Môžete ju kombinovať s čiernou, bielou ale tiež krémovou. Pri kombináciách buďte opatrná. Využite nanajvýš dve až tri hlavné farby. Ak máte rada pestrosť, prenechajte ju doplnkom. Pestré vzory veľmi pekne vyniknú na taškách, šatkách, šáloch alebo bižutérii.

Na prechádzku aj do spoločnosti


Výrazným kúskom ženského šatníka je sako. Tento kúsok oblečenia si môžete obliecť od práce, na nákupy s kamarátkou aj do spoločnosti. Dámske saká vyberajte podľa konkrétneho účelu. Vzor a farbu zvoľte podľa toho, či budete sako nosiť k rifliam, šatám alebo sukni.

Výber závisí aj od typu vašej postavy. Štíhle ženy, zvýraznia svoje dokonalé krivky vypasovaným strihom. Vhodné je, ak je strih v páse zúžený gombíkom alebo opaskom. Ženy nižšieho vzrastu by mali myslieť aj na dĺžku saka. Malo by siahať maximálne do polovice vzdialenosti od pásu po boky. Ak máte plnšie tvary, vyberajte dámske saká v strihoch, ktoré zakryjú nedostatky vašej postavy a vyzdvihnú jej prednosti.