Ako počas Black Friday nakúpiť najlepšie kúsky za čo najnižšie ceny?

Vraví sa, že nakupovanie je hlavne záležitosťou žien, ale povedzme si úprimne, v dnešnej dobe už nejeden správny chlap nakupuje rád, a to hlavne počas výpredajov. 

Možno ste typom zákazníka, ktorý sa len tak poneviera po obchodoch a kúpi, čo mu práve padne do oka, ale pokiaľ chcete na nákupoch počas takzvaného sviatku nakupovania Black Friday nielen dobre nakúpiť, ale ešte aj pekne ušetriť, je treba mať plán. 

Plán, vďaka ktorému prídete na to, ako pri nákupoch ušetriť a prestať míňať peniaze bez uváženia.


  1. Určite si limit

Hoci nakupovať v zľavách a výpredajoch znamená ušetriť, rozhodne si určite rozpočet, ktorý môžete počas výpredajov minúť. Nebudete tak musieť doma premýšľať na čo ste si kúpili 3 tielka v jednej farbe alebo z čoho zaplatíte nájom. Najlepšie je, ak si rozdelíte rozpočet na menšie čiastky. Oddeľte si peniaze, za ktoré chcete nakúpiť oblečenie, obuv, elektroniku alebo spotrebiče zvlášť. 

  1. Vyhľadajte si kúsky, ktoré by ste chceli vopred

Pokiaľ sa chystáte nakupovať systematicky, rozhodne si vopred vyhľadajte kúsky, ktoré by ste chceli kúpiť. V nákupnom ošiali Black Friday je skvelé vedieť, v ktorom obchode sa vaše vysnívané topánky alebo difuzér nachádzajú za najlepšiu cenu.

  1. Sledujte letáky

Väčšina obchodov prináša výpredajové letáky už pred samotným dátumom výpredaju. Napríklad značkové oblečenie tak môžete za výhodné ceny počas Black Friday nájsť už teraz v letáku Mall Black Friday. Aby ste letáky nemuseli pracne hľadať, rozhodne sa prihláste k ich odberu a akcie vám tak budú chodiť priamo do vašej e-mailovej schránky. Takto vám už žiaden výpredaj neujde.

  1. Stiahnite si výpredajovú appku

Aplikácie už dnes existujú ozaj na všetko, a tak je tomu i v prípade letákových akcií. Stiahnite si appku do mobilu a už žiaden výpredaj nepremeškáte.

  1. Zamerajte sa na to, čo chcete kúpiť

Pokiaľ sa vydáte do obchodov nepripravení, ľahko sa vám môže stať, že nakúpite veľa krásnych vecí za skvelé ceny, ale tovar, ktorý ste skutočne chceli, vám unikne priamo pred nosom. Preto vždy najskôr zamierte tam, kde sa nachádzajú vaše vysnívané kúsky a až potom sa vydajte na hľadanie ihly v kope sena. 

  1. Rozdeľ a panuj

Každý výpredaj zvládnete lepšie a oveľa príjemnejšie, pokiaľ budete nakupovať vo dvojici alebo s viacerými priateľmi. Pred vstupom do obchodu si rozdeľte úlohy, kto kde bude nakupovať. Nemusíte tak obiehať všetci všetky obchody naraz. 

Black Friday je tu čoskoro, a preto si urobte zoznam toho, čo by ste si radi zadovážili už teraz a buďte pripravení včas!