Ako na jednoduché domáce bielenie zubov?

Krása človeka závisí od niekoľkých faktorov. Pre niekoho je dôležitý vonkajší vzhľad a iný sa venuje viac vnútru. Vzájomná súhra je najlepšia. Veľmi dôležitý dokáže byť ale aj úsmev, ku ktorého prirodzenej kráse vám teraz trochu pomôžeme. Veď v mnohých prípadoch dokáže liečiť. 

„Úsmev nestojí nič a prináša mnoho. Obohacuje toho, kto ho prijíma bez toho, že by ochudobňoval toho, kto ho dáva. Trvá chvíľku, ale spomienka naň je niekedy večná. Nikto nie je taký bohatý, aby sa bez neho obišiel - a nikto nie je taký chudobný, aby ho nemohol darovať.“ 

(Jan Werich)

Žiarivý úsmev je symbolom životného úspechu, úcty a sebavedomia. A nejde iba o filmové hviezdy.   A my vieme, ako si k niečomu tak dokonalému a pritom jednoduchému dopomôcť.


Domáce bielenie s profesionálnym zložením

Základom zdravého a čistého chrupu je samozrejme pravidelná ústna hygiena. Mnohí sa jej ale vyhýbajú, pretože na ňu nemajú čas. Podcenená starostlivosť o zuby si ale svoju daň určite vyberie. V podobe bolestí a zápalov to však môže byť veľmi nepríjemné. 

Ak si budete zuby pravidelne čistiť, bude na tom lepšie aj pôvodný odtieň zubnej skloviny, ktorá je pre efekt  dokonalého bielenia zubov veľmi dôležitá.

Domáce bielenie pomocou špeciálnych bieliacich pásikov je v zahraničí veľmi populárne a moderné a pomaly sa začína tešiť obľube aj u nás. Výhodou je jednoduchá aplikácia, minimum času potrebného na jeden proces bielenia a výsledný efekt, ktorý je takmer okamžitý. 

K tomuto druhu domáceho bielenia navyše nepotrebujete žiadne špeciálne aplikátory ani gély. Unikátne zloženie bieliacich pásikov s obsahom tých najlepších zložiek sa postará o všetko. 

Ako predĺžiť výsledný efekt bielenia?

Samozrejme, žiadne obmedzenia tu nie sú. Dobré však je, ak sa budete aspoň 48 hodín po zákroku vyhýbať niektorým druhom potravín, ktoré by mohli odtieň zubov znova zafarbiť. Bezfarebná strava je obzvlášť dôležitá. Mnohé farbivá totiž ľahko prenikajú cez pórovitú sklovinu a spôsobujú tmavnutie zubov. 

A samozrejme, ak fajčíte, dosiahnuť bielenie zubov bude vždy náročnejšie. Ak sa tejto závislosti nevzdáte, smalt vám čoskoro opäť stmavne.