Ako najrýchlejšie vytvoriť web stránku

Spomenieš si, ako rýchlo si sa naučil používať e-mail, keď si si ho založil? Ako dlho ti trvalo naučiť sa používať sociálne siete alebo vlastný telefón? A teraz odpoveď vykráť číslom jeden. Svoju webstránku pomocou PAGEBRIX založíš a naučíš sa ovládať rovnako jednoducho a úplne intuitívne. A keď to zvládol taký technický antitalent ako ja... 

Stránka PAGEBRIX, ktorá ti sprostredkuje tvorbu vlastnej webstránky, sa prezentuje práve mottom: „Rob to, čo si vždy chcel robiť!“. Si fotograf túžiaci po reprezentujúcej stránke? Zberateľ zážitkov a fotiek, o ktoré sa s ľuďmi jednoducho musíš podeliť? Si umelecká duša, nadšenec varenia, máš jedinečné nápady, si začínajúci (pokročilý) influencer, podnikateľ, alebo vedieš neziskovú organizáciu, o ktorej by sa ľudia jednoducho mali dozvedieť? Vytvor si web rýchlo a hravo, no hlavne kvalitne!


AKO NA TO?


Prvým a najdôležitejším krokom je kliknúť na okienko Vytvoriť stránku, potom to už pôjde samé a môžeš sa začať naplno kreatívne realizovať. Hm, ale k čomu by sme mohli prirovnať tvorbu obsahu tvojej budúcej stránky... Hral si už niekedy tetris? Okienko k okienku, tzv. elementy, si zoraď podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia! Texty, mapy, sociálne ikony, obrázky, tabuľky, videá, like buttony... No PAGEBRIX chápe, v tomto virtuálnom svete, kde je všetko verejne prístupné, sú ľudia, ktorí si svoje súkromie cenia, a preto ti ponúka možnosť tvoju stránku zaheslovať. Len ty sám rozhodneš, komu ju sprístupníš! Množstvo dizajnových šablón a funkcií udrží tvoj web na profesionálnej a štýlovej úrovni. Už sa len rozhodnúť.

A teraz to, čo každého zaujíma asi najviac. Cena. Všetky náročné technické veci za teba spraví PAGEBRIX a ty si môžeš s pokojom v duši vytvoriť stránku podľa vlastných predstáv. Môžeš si vytvoriť Osobný web len za 5€ mesačne, ktorý obsahuje aj nástroje SEO optimalizácie (áno, tie budeš určite potrebovať). Tí náročnejší si môžu zvoliť Profi portfólio za 10€ mesačne, ktoré, okrem iného, ponúka aj bezplatné školenie či prémiové dizajny šablón. Najnáročnejší používatelia budú mať možno záujem o Populárny web, ktorý v cene 20€ mesačne pokrýva aj SLL zabezpečenie a konzultácie so špecialistom na SEO a marketing.

Možno sa v tebe v túto chvíľu zrodila myšlienka: „Prečo by som mal platiť za niečo, čo ani nepoznám? Áno, vidím to prvý raz v živote, vyzerá to kvalitne, tí vývojári sú fakt dobrí, ale...“ BUM!


Väčšina dobrých nápadov a rozhodnutí končí práve tým čarovným slovíčkom „ale“. PAGEBRIX si nedovolí obmedzovať ťa v tvojom osobnom alebo profesionálnom raste. Preto môžeš každý balíček naplno využiť ZADARMO počas 30 dní. Neznie to teraz trošku lepšie?

Postrehy na záver

  • PAGEBRIX ti umožňuje editovať stránku aj v mobile. Môžeš si takto celkom príjemne skrátiť čas vo vždymeškajúcom vlaku a posunúť sa tak o krok v bližšie k vysnívanému cieľu.

  • Stránka ti ponúka jasné a stručné pokyny, ako postupovať pri tvorbe tvojej stránky.

  • Ak si sa predsa len dostal do bodu, v ktorom si nevieš rady, zákaznícka podpora ti rada poskytne odbornú konzultáciu zadarmo!