Ako vybrať montérky tak, aby vám sadli ako uliate?

Pracovné oblečenie je neoddeliteľnou súčasťou nielen pracovníkov, ktorí vykonávajú určité špecifické zamestnanie, ale aj súčasťou domácich kutilov. Základné oblečenie, ktoré nájdeme v skriniach tých, ktorí občas zoberú do ruky pílu, kladivo alebo iné náradie predstavujú montérky. Je jedno, či si zvolíte len samotné montérky alebo celé montérkové kolekcie, mali by ste sa v nich hlavne cítiť pohodlne. Domáce oblečenie by malo byť vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sa významnou mierou podieľajú na ich životnosti.
1.Veľkosť, farba a cena – sú tieto parametre pri výbere montérok rozhodujúce?

Montérky sa musia v prvom rade páčiť vám. Dôležité je však aj to, ako sa v nich cítite a či sú pohodlné. Častou chybou pri výbere montérok je to, že ich nositeľovi nesadne veľkosť. Montérky by vám nemali byť ani príliš tesné, ale ani voľné. Dôležité je tiež uvedomiť si, za akým účelom budete pracovné oblečenie potrebovať. Budete pracovať výhradne vonku alebo montérky potrebujete len na drobné práce v domácnosti? Ak máte určité špecifické povolanie, poobzerajte sa po špeciálnych trenkách. Práca v interiéri si väčšinou vyžaduje len samotné montérky, ak však pracujete primárne vonku, obzvlášť v zimných mesiacoch, určite oceníte montérkové komplety. Aj výber farby je dôležitý. Niektoré povolania sú charakteristické tým, že pracovníci nosia montérky v určitej farbe. Jedná sa napríklad o maliarov alebo stavbárov, ktorých najčastejšie stretávame v montérkach svetlých farieb. Ak však pracujete vonku počas celého roka, určite oceníte tmavšie montérky, na ktorých nebude špina až tak viditeľná.
2.Montérky pre náročných pracovníkov

Niektoré profesie si vyžadujú špeciálne odevy. Ich výnimočnosť spočíva v ich odolnosti – vyrábajú sa z materiálov, ktoré toho viac vydržia a znesú. Takéto montérky tiež disponujú aj špeciálnymi doplnkami, akými sú napríklad kovové zipsy alebo gombíky. Tieto doplnky sú zaujímavé v tom, že nedôjde k ich poškodeniu – zachovávajú si svoj tvar a stav počas celej doby. Vyrábajú sa buď ako samostatné montérky, ale oveľa bezpečnejšími sú montérkové komplety, ktoré mokrem montérok obsahujú aj bundu.
3.Montérky a montérkové kolekcie vysokej kvality

Hľadáte pracovné odevy tej najvyššej kvality? Neviete, ako si ich vybrať správne alebo patríte medzi tých, ktorí o nich majú jasnú predstavu? Na stránke www.dualbp.eu nájdete širokú ponuku kvalitných pracovných odevov za prijateľné ceny. Okrem toho na tejto stránke nájdete aj rôzne druhy ochranných pracovných pomôcok. Chráňte sa pomocou kvalitných pracovných odevov aj vy!