Ako zbaliť ženu

Nenechajte, nech vám strach neustále bráni v zoznámení sa s krásnymi ženami. Inšpirujte sa našimi radami a staňte sa mistrom zvádzania!
1.OSLOVENIE

Prvý dojem je najdôležitejší najmä vtedy, ak sa nemusí v budúcnosti naskytnúť príležitosť vylepšiť ho. Máte však na výber. Môžete skúsiť buď priame či nepriame oslovenie podľa toho, ako sebavedomí sa pri žene cítite. Pokiaľ sa obávate, že by ste pri priamom balení mohli povedať hlúposť a len by vás to viac stresovalo, skúste to nepriamo.

Spýtajte sa najprv ženy napríklad na čas alebo niečo veľmi jednoduché, z čoho by ste mohli vycítiť, či u nej máte šancu. Pokiaľ vám ledva odpovie, či sa dokonca bude tváriť, že ju vaša otázka obťažuje, je to už prvý signál, že váš záujem pravdepodobne neopätuje, však opak tiež nemusí ešte znamenať jej náklonnosť. Od ženy neočakávajte priame sexuálne ponuky, svoje sympatie dáva najavo väčšinou iba nepriamo. Pokiaľ vás tlačí čas a nie je možné púšťať sa do rozhovorov, potom vás snáď prvá otázka dostatočne posmelila k priamemu vyjadreniu svojich sympatií. Ak však máte chvíľu čas a ostalo vám ešte odhodlanie, skúste začať s témou, ktorá sa dá rozvíjať a s postupným zvádzaním.
2.ZVÁDZANIE

Zvádzať je možné verbálne či fyzicky a znovu je to skôr na vás, ktorým z týchto spôsobov začnete. Je jasné, že nakoniec pravdepodobne chceme, aby to pri fyzickom kontakte skončilo, začínať však môžeme práve slovným flirtom.

Verbálne zvádzanie
Verbálne budovanie sexuálneho napätia spočíva vo vyslovení svojich túžob postupne, aby žena mala možnosť rozhodovať sa. Vybaliť niečo naraz by znamenalo, že sa žena musí rozhodnúť ihneď. Žena sa tak dostane do mierne stresujúcej a nepríjemnej situácie, v ktorej vás dosť pravdepodobne odmietne. Postupujte od nežného lichotenia a všímajte si jej reakcie. Neskôr, ak ste si jej záujmom istý, môžete postupne pridávať aj fyzické dotyky.

Fyzické zvádzanie
Začať fyzickými dotykmi je istým spôsobom ,,trúfalé”, dá sa na to ísť však takmer nenápadne. Sedíte či stojíte vedľa seba? Zúžte vzdialenosť medzi vami skoro na minimum. Nebojte sa trochu narušiť jej komfortnú zónu a popri rozhovore atmosféru medzi vami trochu zintímniť. Vždy sledujte jej reakcie, uberte ak sa dotykom vyhýba a snažte sa to robiť nenútene. Jednoducho akoby ste ani sami nevedeli, že robíte niečo inak. Používate aj verbálne zvádzanie? Pochváľte jej vlasy a pritom sa ich dotýkajte. Nedávajte jej ruku okolo ramien, ale radšej si napríklad všimnite, že má pekné nechty/ruky/náramok a využite príležitosť na chvíľu sa jej dotknúť.

Ženu bude vaša trúfalosť naozaj šokovať, je však dosť pravdepodobné, že touto šokovou cestou docielite jej vysoké sympatie voči vám.