Predvádzacie autá: Správne riešenie aj pre najnáročnejších

Predaj predvádzacích áut sa teší rastúcej popularite. Je to pochopiteľné – ide o zlatú strednú cestu, ktorú vyhľadávajú aj najnáročnejší zákazníci – kupujete takmer nové auto s cenou o približne o 10-20% nižšou ako v katalógu a zároveň sa nemusíte obávať skrytých závad ako pri kúpe starších jazdených vozidiel. Na čo sa však predvádzacie autá využívajú a aké sú ich výhody?
1.Na čo slúžia predvádzacie vozidlá
Ako už napovedá samotný názov – predvádzacie vozidlá používajú predajcovia či samotné automobilky na prezentáciu. Pre zákazníkov, na reklamných akciách alebo ich majú vystavené v predajni a príležitostne ich využívajú zamestnanci. Vďaka tomuto spôsobu využívania sú predvádzacie autá akýmsi medzistupňom medzi novým automobilom a jazdeným vozidlom. Pre predajcu či samotnú automobilku je dôležité, aby urobila viac ako len dobrý prvý dojem, preto na tento účel využíva najnovšie modely s nadštandardnou úrovňou výbavy. Aké sú teda hlavné výhody  predvádzacích vozidiel?
2.Prečo sa oplatí kúpiť predvádzacie vozidlo
Najväčšou výhodou pri kúpe predvádzacieho auta je jeho cena v pomere k najazdeným kilometrom. Pri týchto vozidlách palubný počítač s veľkou pravdepodobnosťou neukáže viac ako 20-tisíc najazdených km a zároveň je cena v porovnaní s novým vozidlom približne o 1/5 nižšia. Predvádzacie autá majú pri predaji 3-6 mesiacov, takže ide o najnovšie modely. Ďalšou výhodou je výbava a farebnosť – predajcovia a automobilky na prezentačné účely používajú autá so žiadanými farbami a nadštandardnou výbavou, čo určite oceníte.
3.Predaj predvádzacích áut vo FINAL-CD
Ďalšou veľkou výhodou pri kúpe predvádzacieho vozidla je, že tu nehrozí riziko falšovania najazdených kilometrov. My, vo FINAL-CD, si obzvlášť dávame záležať na tom, aby jazdené vozidlá v našej ponuke, boli ako nové kúpené na Slovensku, podrobíme ich prísnej technickej prehliadke a nakoniec získajú certifikát. A inak tomu nie je ani pri predaji predvádzacích áut – sú v 100 % technickom stave, ide o zaujímavé modely s atraktívnou výbavou a v obľúbených farebných prevedeniach. V našej ponuke nájdete modely Peugeot, Opel a najnovšie aj Citroën.