Zbavte sa okuliarov bezbolestnou laserovou operáciou očí

Určite ste už počuli o laserových operáciách očí. Nie je však operácia ako operácia! Vďaka tretej generácii laserových operácií, konkrétne progresívnej a inovatívnej operácii Relex Smile, môžete konečne získať bezchybný zrak o akom ste vždy snívali, celkom bezbolestne.
1.Dokonalé videnie vďaka novodobému laseru

Relex smile – vyhľadávaná novinka medzi laserovými zákrokmi, pri ktorých sa odstraňujú dioptrické chyby oka, sa považuje za to najlepšie, čo na trhu existuje. Kto je najvhodnejší adept na jej absolvovanie? Pacienti s krátkozrakosťou nad -1 do -10 dioptrií alebo astigmatizmom do 5 cylindrov či pacienti s tenkou rohovkou si vďaka nej môžu nechať operovať oči tak, aby sa mohli konečne tešiť z ostrého zraku bez nutnosti nosenia okuliarov či šošoviek.
2.Ako operácia Relex smile prebieha?

V hlavnej úlohe je moderný femtosekundový laser VisuMax 500 od nemeckej spoločnosti Carl Zeiss, ktorý dokáže dioptrickú očnú chybu odstrániť bezbolestne a doslova v priebehu chvíle. V čom spočíva jeho výnimočnosť? Tento vysokofrekvenčný laser dokáže vykonať bezpečné odstránenie dioptrickej chyby oka vnútri rohovky vďaka miliónom ulkrakrátkych pulzov svetla za sekundu. Na začiatku operácie sa oko sa znecitlivie anestetickými kvapkami a hneď na to femtosekundový laser vytvorí v rohovke lentikulu, ktorú chirurg neskôr vyberie. Nasleduje korekcia oka a okamžité videnie. Jednoduché, čo poviete?
3.Prečo je Relex Smile tým najlepším riešením?

Pacienti si pochvaľujú najmä fakt, že o operácii Relex Smile necítia zápach po spálení tkaniva rohovky, ani sa nemusia dlho zotavovať a hneď po zákroku sa môžu tešiť z ostrého videnia. Pacientom, ktorí absolvujú unikátnu operáciu femtosekundovým laserom VisuMax 500, nehrozia žiadne riziká, nakoľko korekcia zraku sa deje len na povrchu rohovky. Tento fakt tiež zaručuje, že sa netreba obávať bolesti počas ani po operácii, rovnako pacientom nehrozí ani “suché oko” či nadmerné slzenie. Na ďalší deň si môžu užívať život rovnako ako pred zákrokom, no s tým rozdielom, že vidia ostro a kvalitne aj bez okuliarov či šošoviek. Plánujete si nechať vylepšiť zrak a odstrániť dioptrickú chybu oka? Neváhajte a navštívte iClinic, v ktorej vám špecialisti na zrak poradia možnosti operácie očí a korekciu zraku.