Vyžiadať návod Pridať návod

Prihlásenie

email: Prihlásenie
heslo:
Registrácia
>> Informačný portál plný vašich praktických postupov, návodov, rád a riešení pre každý váš problém. <<

Ako piecť gaštany?

Ako piecť gaštany?

Pridané: 14.2.2016


Jedlé pečené gaštany sú výborná pochutinka, je však trochu náročnejšie spraviť ich dobre. Tu je návod, ako to robím ja a ako sa mi pokaždom vydaria.
1.Jedlé gaštany na špičke rozkrojím skoro do polovičky alebo do polovičky.
2.Gaštany pražím na starej rovnej panvičke. Otáčam ich na druhú stranu, keď vidím, že tá prvá už zčernela. Kladiem ich vedľa seba, aby sa udržali aj naboku - jednoducho nech sú opražené zo všetkých strán. Väčšie kúsky pražím vždy dlhšie.
3.Takýmto pražením na panvičke mám gaštany urobené do 15 minút a vydaria sa mi vždy. Niekedy si hovorím, že mohla som niektorý kúsok pražiť aj viac, ale radšej tak ako by som tú dobrotku mala vyhodiť. :-P

Dúfam, že môj návod vám dobre poslúži, a vychutnáte si výborne gaštany aj vy. ;-)


Ohodnotiť Ohodnotiť Ohodnotiť Ohodnotiť Ohodnotiť
201x

Napíšte vlastný návod na:

Daňová evidencia online

Ďalšie návody z kategórie:

Kontaktuje nás | Reklamná spolupráca | Pravidlá používania

© 2018 - ako-na.sk | vytvoril - Lotus Webdesign

Tento web používa k poskytovaniu služieb súbory cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. OK Ďalšie informácie