Ako nakupovať na shoppingportal.sk

Ak hľadáte miesto, kde by ste mohli lacno nakúpiť alebo úspešne predať módu, elektroniku, auto-moto, detské potreby, športové potreby, stroje a náradia, poprípade reality a mnohé iné veci, tak čítajte ďalej. V tomto článku sa dozviete, ako môžete jednoducho nakupovať aj predávať rôzny tovar z pohodlia domova.
1.Shoppingportal.sk je obchodný portál, ktorý bezplatne poskytuje priestor na obchodovanie online, kde každý môže predať alebo kúpiť takmer všetko.  Portál môžete využívať ako predajca, kupujúci alebo môžete aj predávať, aj nakupovať.

Zaujímavosťou je najmä možnosť aukcie, kde môžete lacno kúpiť napríklad najnovší Apple iPhone 6 za bezkonkurenčnú cenu.

Najprv sa pozrieme ako je to s predávaním. Ak máte na predaj nový alebo použitý tovar, ktorý už nepotrebujete, ale niekomu inému by mohol byť užitočný, vystavte ho na Shoppingportal.sk a začnite úspešne predávať. Pre vystavenie tovaru je najprv potrebná registrácia. Registrácia a vystavovanie inzerátov je úplne zadarmo. Žiadne poplatky, provízie z predaja ani platenie za kliknutia! K inzerátu môžete taktiež zadarmo pridávať až 8 fotiek tovaru a taktiež zverejniť URL adresu Vášho E-shopu.

Výhodou na Shoppingportal.sk je, že portál sa stará o marketing a nových zákazníkov za Vás, pomocou pravidelných reklamných kampaní a Vy tak môžete svoj tovar predať rýchlejšie a bez námahy na jeho propagovanie.  Ak ste vlastníkom E-shopu, určite pre Vás bude zaujímavá možnosť vytvorenia profilu typu „E-shop“ s vlastnou šablónou a logom firmy, alebo pre jednoduchsie vystavovanie väčšieho množstva tovaru, pravidelne aktualizovaný export XML súborov s Vášho E-shopu. Tým získate skvelú reklamu pre svoj E-shop a zákazníci ktorí prídu nakúpiť na Shoppingportal.sk , budú mať príležitosť dozvedieť sa o Vás viac, čo určite znamená vyššie zisky.

Keď sa tovar, ktorý vystavíte na Shoppingportal.sk predá, ihneď dostanete email o odpredaji a v “Môj profil” potvrdenie objednávky so všetkými potrebnými údajmi na doručenie tovaru. Taktiež pre Vás pripravujeme platobný systém, čo znamená, že zákazník zaplatí priamo cez ShoppingPortal.sk ihneď po zakúpení tovaru, už žiadne neprebrané dobierky !

Nič nepredávate a chcete len výhodne nakúpiť? Je to jednoduché. Pri nakupovaní cez Shoppingportal.sk je potrebné vyplniť krátku registráciu, následne získate prehľad o všetkých svojich aktivitách v sekcii “Môj profil” a taktiež môžete hodnotiť predávajúceho, podľa priebehu celého nákupu. Skvelou možnosťou je, že ak sa Vám cena za ponúkaný tovar  zdá privysoká, máte možnosť predávajúcemu navrhnúť inú cenu, ktorú ste ochotný zaplatiť. Už čoskoro spustíme Program na ochranu kupujúcich, kde Vám garantujeme bezpečný nákup a vrátenie peňazí aj s poštovným pri neúspešnom nákupe.

Poslaním Shoppingportal.sk je poskytnúť našim užívateľom bezpečný a jednoduchý nákup a samozrejme úspešný predaj.

Nakupujte a predávajte jednoducho, bezpečne a s úsmevom:)

Team ShoppingPortal.sk je tu pre Vás