Ako vyzerať ako správny hokejový fanúšik?

Hoci sú majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji za nami a slovenská vlajka veľakrát víťazne neviala, ani sa nenazdáme a už tú budú ďalšie majstrovské zápasy – vo futbale, v hokeji, v basketbale a vo všetkých ostatných športoch. Neustále sa niečo hrá a reprezentačný tím Slovenska si zaslúži podporu v ktoromkoľvek športe. Ako by mal vyzerať pravý fanúšik Slovenska?
1.Hrá naša reprezentácia hokejový zápas vo vašom alebo susednom meste? Neseďte pred telkou, oblečte si hokejový dres Slovenska a príďte fandiť na štadión. Okrem toho, že budete mať pod drobnohľadom najlepších hráčov našej krajiny, budete mať neustále zimomriavky z úžasnej atmosféry, ktorú spoločne vytvoríte.
2. Fandite, aj keď sa nedarí -
Nie je umenie fandiť, keď sa darí, povzbudzujte hlavne vtedy, keď sa našim hráčom nedarí. Potrebujú ďalšieho hráča – toho z publika, dodajte im energiu a vytvorte im elektrizujúcu atmosféru, ktorá ich poženie dopredu a za víťazstvom.
3.Nie vždy hra vyzerá, tak ako by si diváci a aj samotní hráči želali, to však nie je dôvod na to, aby ste na nich pokrikovali a nadávali im. To spôsobí, že ich hra budete vyzerať ešte horšie. Dôverujte im a verte vo víťazstvo, hru zanalyzujte potom, čo z vás opadnú emócie zo zápasu a vtedy si môžete aj zanadávať, no už sa vám nebude chcieť.
4.Idete na reprezantačný zápas? Oblečte si hokejový dres národného tímu, futbalový dres či basketbalový. Prečo? Odpoveď je jednoduchá – hľadisko vyzerá oveľa lepšie, keď je v národných farbách, pôsobí ako jeden celok, ako ďalší hráč. Je to oveľa reprezentatívnejšie a krajšie, ako keď je na štadióne oblečený každý v inej farbe.